Dali si drugu priliku

Fotografija kao dokaz - ipak su zajedno?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U vezi su bili tri godine, a započeli su je netom nakon što je ona objavila da se razvodi

Jennifer Lopez se u društvu svojih blizanaca pojavila na premijeri filma Home u Los Angelesu, za koji je otpjevala jednu od naslovnih balada Feel the Light.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Nakon diskografskog mirovanja grupa Mavi kan vratila se s novom pjesmom s nadolazećeg albuma

Mama Lopez ponosno je pozirala uz svoje mališane Maxa i Emme koji su priznali da su uzbuđeni što će čuti mamin glas koji ćepripada Lucy Tucci, majci malene Tip u filmu 'Home'.

JLo mu oprostila prevaru s transseksualnim modelom?

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

'Osjećam se odlično i jedva čekam da pogledam film zajedno s djecom. Još sam više uzbuđena jer znam da i oni jedva čekaju', rekla je Lopez.

No, na premijeru je došao i Casper Smart kao glavni koreograf i kreativni direktor filma, no na upite novinara je li provodio vrijeme s bivšom djevojkom Jennifer odgovorio je niječno.

Nevidljive 'neboderke': Štikle koje su izduljile figuru Jennifer Lopez

'Radio sam jedino s redateljem i animatorima', kratko je rekao.

No, u javnost je procurila fotografija na kojoj Casper pomaže Jennifer oko djece što je naravno odmah potaknulo glasine da su njih dvoje ponovno zajedno.

Jennifer i Casper u vezi su bili tri godine, a započeli su je netom nakon što je ona objavila da se razvodi od trećeg supruga Marca Anthonyja s kojim ima petogodišnje blizance Maxa i Emmu. Prekinuli su u lipnju prošle godine nakon što su krenule glasine da je Casper vara s transseksualnim modelom, no izgleda kako su ljubavi ipak odlučili dati još jednu priliku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene