Tko tu koga?

Danas jesu, sutra nisu: Glumica potajno dolazi pjevaču?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jesu li zajedno? Nisu zajedno?

Nedavno su američki mediji pisali da su se glumica Jennifer Lawrence i pjevač Chris Martin razišli nakon samo četiri mjeseca veze, no njihovo ponašanje u posljednjih par dana izazvalo je podizanje obrva kod obožavatelja. Ili su jako dobri prijatelji ili su uspjeli zavarati sve...

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Nije išlo Novu djevojku prihvatila je i slavna bivša supruga, no umjesto zaruka uslijedio je iznenadni prekid

Otkriven razlog prekida Jennifer Lawrence i Chrisa Martina

Naime, J.Law viđena je kako dolazi k Chrisu kući nekoliko puta nakon prekida te se kod njega zadržala po par sati. 'Jako puno vremena provode skupa. Ona mu se jako sviđa i još uvijek se viđaju', otkrio je izvor za People.

No, iako neki nagađaju da su još uvijek zajedno, Chris i Jenn su Halloween proslavili na različitim mjestima - ona kod Justina Timberlake i njegove supruge na kućnom partiju, a on s djecom i bivšom suprugom Gwyneth Paltrow u Malibuu.

Zvijezda filma 'Igre gladi' čak je nedavno kupila kuću u Beverly Hills, a naravno da su odmah počela šuškanja da se odlučila na ovaj potez kako bi bila bliže pjevaču.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene