U krevetu s Kris

Nitko nije ovo očekivao – uhvaćene u nezgodnom trenutku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ako je suditi po najnovijoj fotografiji na Instagramu Kris Jenner, ona i mlada Jennifer Lawrence nove su najbolje prijateljice.

Jennifer Lawrence prije nekoliko je dana navršila 25 godina, a rođendan je proslavila u domu u Hollywoodu u društvu prijatelja i obitelji. Budući da svi znaju koliko obožava reality show ‘Keeping Up with the Kardashians’ prijatelji su je odlučili iznenaditi te su na zabavu pozvali i Kris Jenner koja se naravno odazvala pozivu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence film je pravi hit! Njezine potpuno gole scene preplavile su internet, evo što ona ima reći na to: "Svi su me ispitivali jesam li sigurna u to...''

 

 

Photoboming

A photo posted by Jennifer Lawrence (@jennishrader) on

 

Tjelohranitelj je postao totalni hit - o njoj više ni ne govore

'Jenn se super zabavila. Nije se mogla prestati smijati cijelu večer', rekao je izvor.

Kris i Jenn nisu propustile priliku i za zajedničku fotografiju u krevetu, praveći se da je uhvaćena na prepad. Tu je fotografiju Kris objavila na Instagramu.

'Sretan rođendan ti jedno govno. Bože što te volim. Jennifer Lawrence hvala ti što si učinila ovo večeri za sjećanje, čak i ako su nas ulovili. Volim te, sretan rođendan ljepotice!'.

 

Happy Birthday you piece of shit... God I love you #Jenniferlawrence thanks for making this night a night to remember.....even if we did get caught... I love you Happy Birthday Gorgeous!!! #Bible #momager #doll. Photo cred @coreygamble

A photo posted by @krisjenner on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene