Kakva reakcija!

Jennifer Lawrence poručila: 'J***te se'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lawrence nije bila spremna na telefonski poziv u kojem joj javljaju da je osvojila BAFTA nagradu.

Ove godine održana je 67. dodjela nagrada Britanske filmske akademije, a najbolju žensku sporednu ulogu osvojila je Jennifer Lawrence u filmu 'Američki varalice'.

Pogledaj i ovo showbuzz Da ne ogladni Jel moguće? U torbici ponijela - kobasicu!

Platit će joj 15-20 milijuna dolara samo da nosi njihove haljine!

Mlada glumica nije bila prisutna na samoj dodjeli jer bila na setu za film ' X-Men: Days of Future Past'. Poziv o osvojenoj nagradi nije očekivala i upravo je tako i reagirala.

'Potpuno sam zaboravila da se na taj dan održava dodjela nagrada i nisam očekivala da bih mogla osvojiti nagradu. Usred snimanja zazvonio mi je telefon i netko mi je rekao da sam osvojila nagradu,a sa sam samo rekla: 'J***te se'!'

Bliži se veliki dan dodjele najveće filmske nagrade i Jennifer ima priliku po drugi puta osvojiti zlatni kipić, piše The Huffington Post.

'Mislim da nije u redu da glumci moraju držati govor zahvale pred praktički cijelim svijetom. To je jednostavno trenutak gdje vas preplave osjećaji i ne možete normalno razmišljati. Ja sam bila prestravljena i žao mi je što nisam to napravila kako treba. Najvažnija lekcija je koju sam naučila je ta da pazim kako hodam dok se penjem stepenicama', rekla je Jen.

Nakon dodjele Oscara njezini će fanovi željno iščekivati film 'X-Men: Days of Future Past' u kojem talentirana Lawrence glumi 'Mystique', a sam film u kina bi trebao stići 23. svibnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene