Opa!

Što je to sobarica pronašla ispod kreveta? Jenn je sama ispričala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lawrence ima iza sebe podužu listu zanimljivih izjava, no u 'Conan' showu svojom najnovijom anegdotom nasmijala je sve prisutne!

Volimo priče Jennifer Lawrence koje nas uvijek nasmiju! Njezina lista famoznih izjava svaki puta je sve dulja, a najnoviju je rekla u 'Conan' showu. Glumica je pričala o svom novom filmu 'American Hustle' te otkrila da nije glumica –bila bi hotelska sobarica!

Pogledaj i ovo showbuzz Bačeni 'unazad' Prepoznajete li 22-godišnjakinju?

Jennifer Lawrence podigla glas: 'Zakonom bi zabranila da se ljude zove debelima na TV-u'

Smatra da bi odlično obavljala taj posao budući da voli pospremati i slagati krevet, a najviše od svega voli njuškati po tuđim stvarima. Kada smo već kod njuškanja, J.Law ispričala je zanimljivu priču kako je njezina sobarica otkrila poveliku kolekciju njezinih seks-igračaka.

'To je zapravo jako smiješna priča. Netko mi je iz zezancije kupio hrpu igrački za 'guzu' (butt plugs). Duga je to priča. Imam obilne količine igrački za stražnjicu. Tonu njih. Različitih dimenzija i boja. I tako je dolazila spremačica pa sam pomislila – ok, sakrit ću ovo pod krevet tako da ih ne vidi. Vjerojatno ne zna da su igračke samo šala', ispričala je Jennifer voditelju Conanu O'Brienu.

No, priča postaje sve bolja.'Kasnije sam se vratila i vidjela da više nisu ispod kreveta, već su svi bili poslagani na mom noćnom ormariću. Mislim da je znala što radi. Bili su ispod kreveta. Htjela sam joj ostaviti poruku – nisu moji ili –kupljeni su iz fore', priznala je J.Law.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene