Bez njeznog znanja

Prvo su je kritizirali da je predebela, a onda je i smanjili Photoshopom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Fotošopirana verzija Jennifer Lawrence na naslovnici Flarea izazvala je pozornost javnosti.

Iako je većina naslovnica poznatih časopisa fotošopirana, pozornost javnosti posebno je privukla naslovnica časopisa Flare još iz 2011. godine, koju krasi mlada glumica Jennifer Lawrence.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence pokazala baš sve! Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

'Super je odradila posao. Ima veoma meke usne'

Internetom je zavladala GIF animacija koja pokazuje fotošopiranu i nefotošopiranu verziju mlade glumice. Tako je ona postala mršavija, ispijenog lica i naglašenih ključnih kostiju, a to je samo još više izazvalo žustrekomentare promicanju nestvarne ljepote, navodi Huffington Post. Zanimljivo je da se radi o glumici koja inače sama ističe štetnost 'pseudo-perfekcionizma' holivudskih starleta. 'To uopće ne liči na mene', rekla je lijepa glumica nakon što je vidjela reklamu za Christiana Diora.

'Izgledate kako izgledate, morate se pomiriti s tim. Što biste trebali napraviti? Gladovati svaki dan kako bi drugi bili sretni? To je glupo', rekla je mlada zvijezda u intervjuu s Marissom Meyer, direktoricom Yahooa. I potpuno je u pravu.

Prije nego se borila s protivnicima u 'Igrama gladi', lijepa glumica morala se boriti i sa Hollywoodskim gnjavatorima koji su je često prozivali zbog prekomjernih kilograma. 'Rekli su mi da sam debela i da ću izgubiti posao ako ne smršavim. Kako bi me motivirali da odem na dijetu, donijeli su mi moje fotografije na kojima sam gotovo gola', prisjetila se lijepa glumica i dodala kako je s godinama naučila voljeti svoje tijelo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene