Samo je jedan cilj

Mediji ne prestaju predviđati pomirenje, evo što oni kažu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zvjezdani par i dalje ne planira pomirenje.

Nakon što su se mediji raspisali kako će Jennifer Garner i Ben Affleck, koji su prekid objavili u lipnju 2015., svom braku još jednu šansu, izvor blizak paru tvrdi suprotno. ''Ništa se nije promijenilo u njihov odnosu. Nisu opet zajedno'', otkrio je izvor za E!Online. ''Samo zajednički vode skrb oko svoje djece. Najvažnija stvar u svemu ovome su njihova djeca'', dodao je izvor.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!


Iako je u nekoliko navrata izgledalo kako je pomirenje na pomolu, to se još nije dogodilo. ''Oni se vole i to se nije promijenilo. Ali, neizvjesno je što budućnost nosi'', rekao je u jednom intervjuu izvor blizak paru. Dok promatramo ljubavni status ovog para, Ben i Jennifer i dalje nastavljaju raditi ono što su radili cijelo vrijeme, odgajati zajedničkim snagama svoju djecu.

 

Hoće biti razvoda, neće biti. 'Voli me ne voli me' situacija u braku #Affleck #Garner i dalje je aktivna, a navodno su se opet pomirili i smirili strasti. Pratimo i dalje što će se dogoditi. #benaffleck #jennifergarner #marriage #hollywood #showbuzzhr Getty

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene