ništa od pomirenja

Definitivan kraj: Razvodi se najskladniji par Hollywooda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najomiljenijih parova u Hollywoodu svoju ljubav ipak nije uspio spasiti.

Doimali su se kao najskladniji par u Hollywoodu sve dok prije dvije godine prvi puta u javnost nije procurila informacija o kraju ljubavi između Bena Afflecka i Jennifer Garner. Svijet je ostao šokiran informacijom da se glumački par razvodi nakon deset godina ljubavi.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Bračnim razmiricama kumovala je navodno Benova ovisnost o kocki, ali i alkoholu. Ljubavi su pružili još jednu šansu, a iako se nagađalo da čekaju četvrto dijete, uslijedio je konačan krah.

"On je ljubav mog života. On je najdivnija osoba u bilo kojoj prostoriji, ali on je jednostavno komplicirana osoba. Uvijek kažem: Kada mu sunce sija, onda i vi to možete osjetiti, ali kada tog sunca više nema, onda je veoma hladno", izjavila je nedavno Jennifer koja je ovih dana pokrenula brakorazvodnu parnicu.

"Bez obzira na sve zajedno će i dalje brinuti o Violet i Seraphine te sinu Samuelu. Oboje su jako vezani za obitelj", kazao je izvor blizak obitelji za US magazine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene