Djeca i trudnoća

Jenn napokon progovorila o onome što sve zanima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna glumica Jennifer Aniston uživa u životu, a što kaže na kritičare koji je sažaljevaju i na ružne tračeve? Evo što im je poručila.

45-godišnja glumica Jennifer Aniston izgleda je našla svoj izvor mladosti. Iako je mnogi sažalijevaju jer se nije udala i nema djecu, Jenn je u intervjuu za Today Show otkrila da svoju stranu priče. Slavna glumica prokomentirala je i razgovor koji je nedavno vodila s Gloriom Steinem o ženskom položaju u društvu.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Jennifer Aniston: 'Mnoge žene ne žele se pomiriti s činjenicom da stare'

'Razgovarala sam s njom o tom pitanju jer me mnogi pitaju 'Jesam li se već udala' 'Hoću li ikada imati djecu', to me stalno ispituju a ja im ne znam odgovoriti na to pitanje. Nemam neku listu stvari koje moram napraviti. Pa ako to i ne ostvarim da se osjećam kao da sam pala na ispitu feminizma ili zanemarim svoje vlastite vrijednosti jer nisam rodila. Osjećam majčinsku privrženost prema mnogim stvarima, mislim da nije fer raditi toliki pritisak na žene', poručila je Jenn koja je u vezi s glumcem Justinom Therouxom.

Činjenica je da mnoge zanima njezin privatni život, a i sama Jennifer priznaje da ne zna zašto je to tako.

'Zaista ne znam zašto je to tako. Ne znam', iskrena je bila glumica koja je priznala i kako joj je najveći izazov u odrastanju bilo pobijediti strahove i suočiti se s izazovima.

 

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene