Prava predatorica

Nije se uspjela riješiti ovisnosti o seksu na grupnoj terapiji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliki seksualni apetit stvara probleme ljudima oko nje!

Da je Jennifer Aniston prava seksualna predatorica koja ni uz pomoć grupne terapije ne može obuzdati svoj libido, uvjerili su se dečki iz filma KAKO SE RIJEŠITI ŠEFA 2 kojima je lijepa Jen (uglavnom u koži, lateksu, liječničkoj kuti i drugim fetišističkim odjevnim predmetima) pokušala pokvariti planove vezane uz otmicu sina investitora zbog kojeg je propao njihov genijalni projekt i izum Shower Buddy.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Pionirka u pokazivanju raskoši na naslovnicama je Jennifer Aniston

Ponavljajući svoju ulogu nestašne i ne-zasitne dr. Julije Harris iz prvog nastavka, Jennifer je ovaj puta otišla još korak dalje i postala slika i prilika zubarke zbog koje se mnogi noćima bude.

U ovoj hit komediji ona glumi uz Jasona Batemana, Charlieja Dayja i Jasona Sudeikisa, oskarovce Jamieja Foxxa i Kevina Spaceyja, dok su nova lica Chris Pine i dvostruki dobitnik Oscara Christoph Waltz. Njihove sjajne izvedbe nasmijavat će nas punih 108 minuta u priči o trojici sasvim običnih dečkiju koji siti tuđeg šefovanja odluče pokrenuti vlastitu tvrtku, no ona propadne zbog neodgovornog investitora.

Scenarij s kojim bi se mogli poistovjetiti i brojni Hrvati dodatno začinjava upravo Jennifer Aniston koja je izjavila kako je uživala u ulozi te posebno u scenama s prijateljem Jasonom Batemanom. Na pitanje zašto baš s njim, Aniston je odgovorila: Za¬to što je rekao ne.
Film KAKO SE RIJEŠITI ŠEFA 2 dolazi u hrvatska kina 27. studenog.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene