TO JE KARMA

BIVŠA ŽENA BRADA PITTA 'Oduvijek je predosjećala njihov kraj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša supruga Brada Pitta nije iznenađena viješću koja je jučer u nevjericu bacila cijeli svijet.

Ne prestaju stizati reakcije na razvod Angeline Jolie i Brada Pitta. Među posljednjima se oglasila i glumica Jennifer Aniston koju je Brad Pitt ostavio upravo zbog Angeline.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) To je bio kaos Prisjetili smo se fotki koje su potvrdile jedan od najvećih celebrity preljuba i uništile tada najpopularniji par

'Mislim da je to karma', prokomentirala je glumica nakon što je čula za vijest o razvodu koja se u trenu proširila svijetom.

'Oduvijek je osjećala da će se s njima nešto dogoditi', kazao je izvor blizak glumici i dodao da je Aniston bila uvjerena da Brad Angelinu nikada nije iskreno volio.

OVDJE pročitajte je li Vladimir Putin kriv za njihov razvod.

'Nije osjećala da je Angelina osoba s kojom bi Brad mogao ostati. Oduvijek joj se činilo da je Angelina prekompleksna osoba za njega. On je jednostavan muškarac', dodao je izvor za US Weekly.

Drugi izvor blizak glumici kazao je kako je Jennifer uistinu željela da Brad i Angelina uspiju jer je ona sretna pa želi da i Brad bude sretan.

OVDJE pročitajte o svim razvodima u ovoj godini.

Podsjetimo, Angelina i Brad upoznali su se 2005. godine na snimanju filma 'Mr. and Mrs. Smith', a zbog ljubavi koja je planula na setu glumac je ostavilo Jennifer Aniston s kojom je bio u braku pet godina.

OVDJE pročitajte tko je žena koja je navodno razorila njihov brak.

Brad i Jennifer upoznali 1998. godine, a dvije godine kasnije uplovili su u bračnu luku na svečanosti u Malibuu. Iako se njihov brak smatrao jednim od rijetkih uspješnih brakova u Hollywoodu, počele su kružiti glasine o bračnim razmiricama, a sve je kumuliralo početkom 2005. godine kada je par najavio rastavu. Glumica je trenutno u sretnom braku s Justinom Therouxom.

 

O razvodu koji je šokirao Hollywood oglasio se i slavni George Clooney. Vijest je prvi put čuo od novinara CNN-a koja ga je pred kamerama pitao za komentar.

'Što se dogodilo' pitao je Clooney novinara koji mu je zatim objasnio situaciju. 'Nisam to znao. Jako mi je žao. To je tužna vijest, žalosna za obitelj, žao mi je što to čujem' rekao je iznenađeni Clooney.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene