Trudna ili nije?

Jenn progovorila o sumnjivom trbuščiću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok je njezin bivši suprug punio naslovnice oko vjenčanja s Jolie, Jennifer Aniston bila je u centru pažnje zbog trbuščića.

Je li napokon trudna? Mnogi su se pitali kada su vidjeli glumicu Jennifer Aniston na premijeri filma 'Life of Crime'. Kratka srebrna haljinica šireg A-kroja potaknula je šuškanja o trudnoći, no 43-godišnja zvijezda izgleda ipak nije u drugom stanju.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Trbuščić otkrio tajnu - Je li napokon trudna?

Nakon premijere i trbuščića o kojem su svi pričali Jenn je poručila kako 'Nije udana i nije trudna', a njezin glasnogovornik odbacio je navode američkih medija o njezinom pobačaju, piše Extra.

'Stalno me pitaju: 'Kada ćeš se udati?, Hoćeš li ubrzo postati majka'… I to je konstanta. Ne znam. Nemam listu stvari koje moram ‘obaviti’ i osjećaj da ako nešto od tog popisa ne obavim da sam podbacila kao žena i da to umanjuje cijelu moju vrijednost. Napravila sam puno prelijepih stvari u životu i mislim da nije pošteno stvarati toliki pritisak ženama', rekla je Jenn prije par dana.

Izgleda kako je samo bila riječ o krivom odabiru haljine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene