Karijera vs. majčinstvo

'Zaboljelo me što govore da sam promašaj od žene jer nisam majka!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavnu glumicu optužuju da joj je karijera važnija od majčinstva...

Slavna glumica Jennifer Aniston osvrnula se na ružne komentare u kojima je optužuju da joj je karijera važnija od majčinstva te je priznala da su je povrijedile optužbe da ne želi imati djecu jer su joj slava i bogatstvo veći prioritet.

Pogledaj i ovo Justin Theroux (Foto: Getty Images) Prvi dojam vara? Svi su mislili da je iskorištava zbog novca i slave, a on je tek poslije razvoda pokazao svoje pravo lice!

Svojim je kritičarima odgovorila da je ružno i pogrešno optuživati žene koje nisu majke da je njihov život promašaj, piše Daily Mail. 'Ne sviđa mi se taj pritisak koji mi drugi ljudi stvaraju. Tvrde da sam promašaj od žene zato što nisam rodila. Smatram da je to nepravedno. Možda mi nije dijete izašlo iz vagine, no to ne znači da mi je taj neki osjećaj majčinstva nepoznat - tu je briga o psima, prijateljima, njihovoj djeci...', rekla je Aniston.

Jennifer Aniston: 'U četrdesetima se zabavljam bolje nego ikad u životu'

Otkako se razvela od bivšeg supruga Brada Pitta 2005., Aniston se našla na meti američkih medija, a gotovo svakog mjeseca špekuliraju je li slavna glumica trudna, je li se udala ili zaručila.

U intervjuu za magazin Allure, Aniston je otkrila da su je navodi da je stavila karijeru ispred majčinstva najviše povrijedili otkako je postala slavnom. 'Bože, toliko bolnih stvari sam čula i vidjela. Optužbe da mi je karijera važnija od majčinstva su sulude. Konstantno o meni pričaju kao o osobi koja je zaluđena karijerom i koja je fokusirana samo na sebe, govore da ne želim postati majkom i da sam sebična. Imam puno prijatelja koji su odlučili da ne žele imati djecu, koji ne mogu imati djecu ili pokušavaju dobiti dijete. Postoje različiti razlozi zašto neke osobe nemaju djecu i nitko ih nema pravo osuđivati. To je nepristojno, uvredljivo i neuko', rekla je slavna glumica.

Iako se još nije udala, čini se da je njezin zaručnik Justin Theroux za nju onaj pravi. 'Mi smo ravnopravni. On je žestoko odan tip i zaštitnički nastrojen. Način na koji vodi brigu o našim psima, o meni, o našim prijateljima... Meni je to predivno', rekla je Aniston, a progovorila je i o onome o čemu svi pričaju - kad će pred oltar? 'Često razgovaramo o tome', zagonetno je odgovorila. Hoćemo li uskoro čuti svadbena zvona, tek ćemo doznati...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene