Brak je super

Slavni par demantirao glasine o razvodu - sretni u inat svima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su svjetski mediji pisali o tome kako se slavni par razvodi nakon samo 21 dana braka, to se pokazalo potpuno netočno.

Jennifer Aniston i Justin Theroux demantirali su glasine o razvodu braka. Svjetski mediji pisali su o tome kako je njihov odnos u krizi i kako se brak raspada nakon samo 21 dana. Par je sada stao na kraj tim glasinama.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

U emisiji 'Good morning America' Justin je otvoreno govorio o svom braku s Jennifer i opisao ga kao stanje blaženstva. Dodao je i to kako je fantastičan osjećaj biti u braku i kako je uspio promijeniti neke loše stvari kod sebe.

Kad je izgubila nadu saznala je da nosi - blizance?

Voditelj showa je napomenu kako Jennifer izgleda sjajno i kako zrači srećom. Justin se složio s tom tvrdnjom: 'Brak sve promijeni i to na predivan način koji stvari stavlja u potpuno drugi fokus. Nekako se skroz opustite, ne znam kako bih to objasnio'.

Tijekom intervjua osmijeh nije silazio s njegovog lica tako da sada mnogi smatraju kako su glasine o razvodu bile upravo to, glasine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene