Jelena objasnila!

Rozga progovorila o "sukobu" sa Šušnjarom: "To traje već duži niz godina"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga podržala je Stjepana Hausera na promociji albuma 2Cellosa. Otkrila je i što se zaista dogodilo kada je opomenula Šušnjaru na nedavnoj promociji vlastitog albuma.

Jelena Rozga podržala je 2Cellose na promociji novog albuma. Uz svog zaručnika Stjepana Hausera Rozga je sinoć blistala, a za Dnevnik.hr tom je prilikom dala i intervju. "Fenomenalno. Teško mi je izdvojiti koja mi je omiljena, jer su mi sve obrade vrhunske, još pogotovo kad se to sluša uživo. To zvuči savršeno, zaista savršeno", nahvalila je Jelena novi album 2Cellosa. Dodala je i da smatra da je ovo njihov najbolji album dosad.

Pogledaj i ovo Stela Opančar (Foto: Instagram) Nova djevojka? Tko je ljepotica koja se pohvalila sunčanjem svoje savršene stražnjice na terasi Hauserove vile?

Priznala nam je i da ih glazba prati i kod kuće. "Stjepan često sjedne uz klavir i onda pjevamo, to je u stvari tako lijepo, nekako, to smo mi. Glazba je naša ljubav - klavir, Stjepan i ja - predivno", otkriva lijepa pjevačica. Razdvojenost im teško pada, no svjesni su da su njihovi poslovi takvi. "Ima u tome i nekakva čar. Kad se ne vidiš po deset, petnaest dana, onda se čovjek još više zaželi. Ima tu nešto posebno", dodala je Rozga.

 

A komentirala je i situaciju koja se dogodila s Andreom Šušnjarom na promociji njenog novog albuma "Moderna žena". Sjećate se,Rozga i Šušnjara su pjevale, a Andrea je u jednom trenutku zapjevala u Stjepanovom smjeru. Ne zadugo, Rozga ju je u šali opomenula. "Naravno da nije bilo tako. To su nekakve Andreine i moje zezancije, koje traju već duži niz godina", otkrila nam je pjevačica. Nije nam otkrila kako bi reagirala da neka njena kolegica zaista baci oko na Stjepana. "Čujte, Stjepan je zgodan dečko, treba ga gledati, lijep je"! Što je još otkrila Jelena Rozga, pogledajte u videu Dnevnik.hr-a.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene