Haser nije bio tamo

Rozga posvetila pjesme 'ludo zaljubljenima' - baš kao ona!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drugi vikend na ovogodišnjoj glazbenoj manifestaciji Rujanfest bio je u znaku regionalnih glazbenih zvijezda koji su svojim mnogobrojnim hitovima brojnu publiku doveli do ''ludila''.

Već prvim taktom pjesme 'Bižuterija', kojim je Jelena Rozga otvorila koncert, bilo je jasno kako će to biti jedan od onih koncerta koji se ne zaboravljaju. Preko 10.000 ljudi u glas je s Jelenom disalo i pjevalo, a oduševljene nije krila ni sama Jelena koja je tu noć posvetila svima koji su „ludo zaljubljeni" baš kao i ona.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga, Stjepan Hauser "živjeli smo skupa dvije godine" Hauser progovorio o vezi s Jelenom Rozgom: "Strašno su mi na živce išli tračevi da smo oboje gej, to je bila prava ljubav"

MUKE ZVIJEZDA  Psihički poremećaji, fizički kolapsi, zdravstveni problemi zvijezda

 

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

'Pjevajte, plešite, veselite se i volite, večeras smo svi kraljice i kraljevi. Ovo je naša noć, hvala Rujanfest', izjavila je Jelena nakon koncerta. Njezin novi dečko Stjepan Hauser iz 2Cellosa nije bio tamo već je s kolegom Lukom Šulićem imao koncert u Meksiku.

 

A photo posted by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

Nakon Rozga, na pozornicu Rujanfesta došao je Saša Matić koji je svojim baladama doveo atmosferu do usijanja. ''Nađi novu ljubav'', ''Kad ljubav zakasni'', ''Samo ovu noć'', i ''Kralj izgubljenih stvari'' samo su neki od hitova na kojima je publika nadglasala ovog popularnog regionalnog pjevača.

U koncertu su uživali i brojni poznati, među kojima je bio i boksač Stjepan Božić, Ahmed El Rahim, te brojna druga lica željna dobre zabave.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene