Ljubav u nastavcima

'Filip je definitivno njezina najveća ljubav'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Perčin otkrila nam je detalje o svojem liku Deše koju je utjelovila u hit seriji Zora dubrovačka.

Poznata glumica Jelena Perčin u Zori dubrovačkoj tumači lik Deše. U intervjuu nam je otkrila kako se Deša nosi s razlazom od svoje životne ljubavi, Filipa. Iako je nekad snažna i jaka, trenutno se teško nosi sa svime što ju je zateklo.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Tajne njezina majčinstva Jelena Perčin priznala zbog čega bi voljela da je sve troje djece rodila prije tridesete, ali i kako im je objasnila proces razvoda

1. Igrate Dešu u Zori dubrovačkoj. Koliko vam je trebalo da se senzibilizirate s likom?

Relativno brzo sam se senzibilizirala s Dešom. Od početka sam je osjećala bliskom. Pomoglo mi je osobno iskustvo zbog ratne priče koja je bila dio prve sezone serije, tako da nisam imala problem. Više sam imala problem u tom ljubavno emotivnom smislu, jer je ona bila ljubavnica pa sam joj tražila opravdanje za to.

2. Kakva je Deša karakterno u odnosu na vas?

Deša je beskrajno požrtvovna, profesionalna, pedantna i hrabra kada je riječ o poslu. Ono što je njena slabost to je njezin emotivni privatni život jer dolazi iz jedne nesređene obielji. Majka je rano umrla imala je nesređen odnos s ocem. U privatnom životu zna reagirati burno, nepromišljeno , jako je osjetljiva. Što se tiče emotivnog dijela ja sam tu puno strpljivija, tolerantnija i uvijek promislim nekoliko puta prije što se upustim u nešto.

3. Deša i Filip su prekinuli, koliko ju je taj prekid pogodio?

Dešu je ta rastava silno pogodila. Filip je definitivno njena najveća ljubav i možda najvažnija osoba u životu uz oca. Zapravo teško se miri s njegovim odlaskom i bit će tu svega.

4. Kako vi u životu podnosite prekide?

Svaki prekid je različit, ovisi s kime sam prekidala. Mislim, prekid je uvijek jedna bolna situacija, ja sam više manje odlazila iz svojih odnosa kad sam bila sigurna da su gotovi da se stvari ne mogu promijeniti. Tako da sam bila pomirena s tom situacijom, pa je trebalo izdržati te trenutke jer čovjek stvori navike za koje treba vrijeme da ih se riješiš ali nekako sam uvijek rješavala to sama sa sobom.

5. Što će se dogoditi s Dešom u budućnosti?

Svega će biti, od one početne hrabrosti koju je pokazivla za vrijeme rata, i odlučnosti na poslu, sada će pokazati svoju emotivniju stranu.

Pratite seriju Zora dubrovačka od ponedjeljka do petka samo na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene