ne viđamo ih često

Tako ih je lijepo vidjeti zajedno! Sretno razvedena glumica uživa uz mlađahnog dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Perčin i Momčilo Otašević u vezi su već dvije godine, no njihova zajednička pojavljivanja u javnosti i dalje su prava rijetkost.

Romansa između glumice Jelene Perčin i njezina crnogorskog kolege Momčila Otaševića i dalje cvate. Par je u vezi već dvije godine, a svoju ljubav ljubomorno čuvaju samo za sebe. Stoga ni ne čudi da su oči bile uprte upravo u njih kada su se zajedno pojavili na otvorenju Pula Film Festivala. U ležernom izdanju plijenili su poglede okupljenih dok su osmijesi na njihovim licima odavali koliko i dalje uživaju jedno uz drugo.

Pogledaj i ovo Momčilo Otašević (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Ne krije sreću Mladog crnogorskog glumca uskoro očekuje najvažnija uloga u životu: "Osjećaj je nevjerojatan"

Inače, Momčilo i Jelena zaljubili su se na setu serije domaće serije "Kud puklo da puklo" u kojoj su oboje imali ulogu. Jelena se nakon serije posvetila radu u kazalištu, dok ćemo Momčila od jeseni ponovno gledati na malim ekranima. Crnogorski glumac trenutno snima seriju "Čista ljubav" u kojoj mu je glavna partnerica atraktivna Nives Celzijus.

Prije veze s devet godina mlađim Momčilom Jelena je bila u braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem s kojim ima kći Lotu. U nedavnom intervjuu za Dnevnik.hr Jelena je otkrila kako je s bivšim suprugom i dalje u sjajnim odnosima. "Imam sreću što sa svojim bivšim mužem super funkcioniram. Mogu reći da smo mi stvarno sretno razvedeni i on je apsolutno prisutan u životu moje kćeri, sudjeluje u svemu, dapače. A razvod je ružan, to je jedna ružna situacija, bez obzira što se dogodilo i kako. Svaki razvod je muka. Imaš osjećaj poraza i neuspjeha u životu. Mogu reći iz svog iskustva je da koje god povrede i nepravde doživjeli, kad je dijete u pitanju, ono mora biti iznad svega toga. Ako je dvoje ljudi odgovorno i voli dijete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti vrlo civilizirano", kazala je glumica.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene