Kud puklo da puklo

NOVI PAR Jelena i Momčilo u ljubavnoj vezi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolege su se zaljubili na setu serije Nove TV. Kao što ga je zavela u fikciji, Jelena je Momčila zavela i u stvarnosti.

Novi par na glumačkoj sceni! Mladi crnogorski glumac Momčilo Otašević u vezi je s kolegicom Jelenom Perčin! Zvijezde serije Nove TV, 'Kud puklo da puklo', navodno su se zaljubili na setu serije.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako se vesele! Jelena Perčin i Momčilo Otašević podijelili lijepu vijest: ''Slađe iznenađenje nismo mogli ni zamisliti''

Kako je u seriji pao na njezine čari, tako je, izgleda, i u stvarnosti. Iako Jelena nije željela ništa potvrditi, često se nju i Momčila može vidjeti zajedno, a tako je bilo i na velikom božićnom koncertu 'Želim život' zaklade Ana Rukavina.

Prije Jelene, Otašević je bio u vezi sa sugrađankom iz Cetinja, studenticom Tinom Jovetić. Ljubav je pukla zbog daljine, a izgleda da je Momčilo uz lijepu Jelenu krenuo dalje. Momčilo i Jelena ne odgovaraju na pozive, a Otašević je putem PR-a samo kazao kako ne želi ništa komentirati.

 

Kada ga je nedavno u Paprenim kuglicama voditelj upitao je li se zaljubljivao u kolegice na setovima, Momčilo je rekao da je više puta. A kada je voditelj nastavio i rekao dali postoje i kolegice iz serije 'Kud puklo da puklo', Momčilo je rekao da nije.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene