Objasnila

Jelena o svom trbuščiću: 'Ma to sam se samo dobro najela!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Mama je napravila dobar ručak', kaže 35-godišnja pjevačica.

'Ne možeš se nikad naviknuti na ružne komentare, ali ih možeš zanemariti i jednostavno ne čitati. Tužno je kad kolege pričaju negativno o tebi, ali već sam navikla. Živa sam i zdrava i hvala Bogu na tome', rekla je Jelena Rozga na Narodnom radiju promovirajući novi hit singl Nirvana.

>> 'Nisam mogla vjerovati, nikada mi se to nije desilo!'


Jelena je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', najavivši do kraja godine novi album. 'Već radimo na novoj pjesmi. Nakon šest i pol godina solo karijere dogodilo mi se da po prvi put želim snimiti neku lijepu baladu. Za ljeto imam Nirvanu, a novu pjesmu spremam za Splitski festival', rekla je Rozga najavljujući uskoro i jednu vokalnu suradnju, ali ipak ne želeći otkriti o kome se radi.

Pogledaj i ovo Vera Svoboda i Jacques Houdek Vijest je mnoge pogodila Naši poznati opraštaju se od Vere Svobode: ''Ovakvu ću vas pamtiti, pozdravite mi Kiću...''

Osvrnula se i na nedavne fotografije kad joj je na jednom koncertu ispao trbuščić. 'Pa mogu i ja ponekad. Baš sam se bila najela taj dan, mama je napravila dobar ručak. A i to je seksi', rekla je samopouzdana pjevačica kazavši da se prekrasno osjeća zbog potpore fanova, zbog kojih je nedavno nagrađena Oskarom popularnosti za najbolju pjevačicu u regiji.

Priznala je da još uvijek nije kupila poklon Vjekoslavi Huljić za rođendan, ali da radi na tome, a o svom tajnom momku kaže: 'Ne skrivam se uopće, samo ne pričam o tome i ne izazivam. I nismo uopće stalno doma'. Nasmijala se i kad je čula kako bi Nirvana zvučala u rap verziji. 'Moram reći, ovo je stvarno jako dobro', rekla je Rozga koja si jako priželjkuje ulogu u mjuziklu, a dok se to ne dogodi, raduje se radu na novom albumu, kako kaže, 'ko malo dite'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene