Je li tako fatalan?

Tajanstvena djevojka progovorila o odnosu s Milanom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Milan Popović je uslikan na Hvaru s srpskom manekenkom i novinarkom Jelenom Kikić, a ona je napokon progovorila o njihovom odnosu.

Poduzetnik Milan Popović koji je bio u vezi sa Severinom iz koje imaju sina Aleksandra, viđen je ovih dana na Hvaru s srpskom manekenkom i novinarkom Jelenom Kikić i odmah su počela nagađanja kako tu ima nešto više od prijateljstva.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

Milan Popović uživa u društvu lijepe Srpkinje!

Mediji su djevojku proglasili Severininom nasljednicom i otkrili kako diplomirana novinarka vodi emisiju 'Vino i vinogradarstvo' na jednoj jednoj srpskoj televiziji, a polugola je krasila i brojne naslovnice muških časopisa.

Jelena je nedavno u medijima izjavila kako voli zrele i šarmantne muškarce, a Popović kao jedan od najpoželjnijih bizmismena se definitivno može uvrstiti u tu kategoriju.

Nakon nagađanja i zadnjih fotografija Jelena je i konačno progovorila o odnosu s Milanom. 'Jao, uopće nisam u vezi sa Milanom. S ekipom emisije sam otputovala na Hvar, gdje smo snimali i večer smo proveli sa prijateljima, a između ostalog, s nama je bio i Milan.  Nismo bili sami, već sa prijateljima, a to što se vidi na fotografijama je samo posao paparazza', rekla je Jelena za Telegraf i time odbacila sva šuškanja o vezi sa Severininim bivšim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene