Bez dlake na jeziku

Karleuša: 'Meni je Srbija ubila dva nedužna bića'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska pjevačica Jelena Karleuša na svom je Facebook profilu objavila poduži tekst koji otkriva neke najintimnije detalje iz njenog života.

Jelena Karleuša poznata je po tome da nema dlake na jeziku i ne plaši se jasno i glasno izreći kritike i otkriti istinu. Zbog toga je često napadana od strane medija i javnosti, ali nju to nikada nije zaustavilo.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Srpska zvijezda brutalno o Kim: 'Ja nemam snimku seksa no...'

Na danjašnji dan prisjetila se svog velikog koncerta na Ušću na kojem je priredila pravi audio-vizualni spektakl za 40 tisuća ljudi. Ipak ono što se dogodilo nakon koncerta natjeralo je Jelenu da se na neko vrijeme povuče iz javnosti. Ona je nakon svog najvećeg koncerta u karijeri doživjela pravi medijiski linč.

Evo što je Karleuša poručila Šešelju na Twitteru!

Donosimo vam dio Jeleninog teksta.

'U protekle dvije godine, zbog stresa, izgubila sam dvije bebe. Sva ta količina bezumne mržnje i zla, ljubomore i pakosti, udarila je tamo gdje sam bila najslabija. Meni je Srbija ubila dva nedužna bića. I ja to Srbiji neću nikada oprostiti. Tko bi normalan oprostio? Povukla sam se da bih se zaštitila. Zato je pauza duga dragi moji. Prije nekoliko tjedana imala sam, nadam se, zadnju operaciju o kojoj nema potrebe govoriti'.

'Sada sam dobro. Iako ja na slikama i snimkama uvijek izgledam dobro, zar ne? To je prvenstveno zato što sam profesionalac, ali i vrlo ponosan čovjek. Pjevam i plešem i kada me boli, kada sam bolesna, i kad ne mogu - MORAM! Zbog vas, jer vas volim i poštujem to što zbog mene dolazite na moje nastupe i platite ulaznicu... Zahvalna sam vam. Koncert na Ušću je je nešto što nikada neću zaboraviti. Velika životna škola. A tko prođe školu koju sam ja prošla, vjerujte mi, ne može mu nitko ništa'. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene