455248
455248
455248
455248
455248

NA SESTRIN NAGOVOR Supruga Novaka Đoković imala predivno iskustvo

  • , 28.10.2016., 22:35
  • Autor:
  • komentara

Za lijepo proveden dan najveću zaslugu imala je Jelenina sestra.

 
 
 
 
Jelena i Novak Đoković (Screenshot: Instagram)
Jelena i Novak Đoković (Screenshot: Instagram)

Jelena Đoković, atraktivna supruga slavnog tenisača Novaka Đokovića, pohvalila se na Instagramu da je konačno počela učiti jahati.

''Divan dan s mojom sestrom. Konačno me je uvjerila da joj se pridružim na satu jahanja. Kakvo predivno iskustvo'', napisala je Jelena pored fotografije. Jelena nije skrivala svoje oduševljenje, kao ni njezini pratitelji jer je njezina objava i fotografija prikupila gotovo 9 tisuća lajkova u svega par sati.

 

Lovely day with my sister. She finally convinced me to join her and take a horse riding lesson... what a wonderful experience!

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Prava radost i veselje ovih dana, nema sumnje, vlada u obitelji Đoković. Osim Jelenine sreće što je počela učiti jahati, sretan je sigurno bio i mali Stefano s gomilom poklona koje je dobio za svoj drugi rođendan.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se