445214
445214
445214
445214
445214

Balaševićeva kći žestoko stala u obranu svog oca

  • , 01.08.2016., 19:12
  • Autor:
  • komentara

Razlog obračuna je nedavni intervju Đorđa Balaševića koji se nije svidio jednom virtualnom prijatelju Jelene Balašević.

 
 
 
 
Jelena Balašević (Screenshot: Facebook)
Jelena Balašević (Screenshot: Facebook)

Ostalo je svega par dana do velikog koncerta Đorđa Balaševića u pulskoj Areni, a kako je i najavljivano prije mjesec dana već pola namijenjenog kapaciteta Arene je prodano. No, nisu svi oduševljeni njegovim nadolazećim koncertom koji je dan uoči obljetnice Oluje. Ne toliko relevantni showbizz srpski mediji zgroženi tim potezom, a Balaševićeva kćerka Jelena-Beba žestoko je stala u obranu oca.

Jelena Balašević (Screenshot: Facebook)

Na komentar jednog Dalibora koji je napisao je kako je njezin otac sramota za cijelu Srbiju, Jelena je uzvratila.

'Piše meni danas izvjesni Dalibor. Kaže da je uvrijeđen Đoletovim izjavama i mora me izbrisati iz prijatelja jer je moj otac 'sramota za cijelu Srbiju'. Čitao je jedan od onih lažnih, fazon intervjua na sajtovima koji izmišljaju vijesti poput Njuza i imaju za svrhu samo da nasmiju. Dalibor, dakle ne može prepoznati razliku između pravih i lažnih sajtova koji prenose vijesti i izjave, ali može prepoznati razliku između Slovenaca, Srba, Hrvata, Mađara, Moldavaca, generalno te važne stvari. Dalibor misli da je on taj koji zna što je i tko sramota za Srbiju. Dalibor misli, Dalibor ne misli, Dalibor mrzi. Ne budi kao Dalibor. Moja nova kampanja', poručila je Beba na svom Facebook profilu.

Uslijedili su brojni komentari. Mišljenja su podijeljena. 'Tvoj otac, Dino Merlin i ostali pljuvaci svega što je srpsko nisu potrebni Srbiji.Idete u vašu 'Lijepu' pa tamo slavite Oluje i ostale 'blagdane', Dalibor ne pamti! A mi koji pamtimo, znamo da možeš biti ponosna na svog oca!', neki su od komentara.

Jelena je dodala kako njezinom Facebook profilu (zidu) nema mjesta za uvrede, psovke, nacionalizam i primitivizam te će takvi komentari biti uklonjeni. 'Druzite se medjusobno', zaključila je Jelena.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se