RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Balaševićeva kći žestoko stala u obranu svog oca

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Razlog obračuna je nedavni intervju Đorđa Balaševića koji se nije svidio jednom virtualnom prijatelju Jelene Balašević.

Ostalo je svega par dana do velikog koncerta Đorđa Balaševića u pulskoj Areni, a kako je i najavljivano prije mjesec dana već pola namijenjenog kapaciteta Arene je prodano. No, nisu svi oduševljeni njegovim nadolazećim koncertom koji je dan uoči obljetnice Oluje. Ne toliko relevantni showbizz srpski mediji zgroženi tim potezom, a Balaševićeva kćerka Jelena-Beba žestoko je stala u obranu oca.

Pogledaj i ovo showbuzz Zamalo poginula Balaševićeva kćer: 'Ležala sam nepokretna, bez osjećaja u tijelu'

Na komentar jednog Dalibora koji je napisao je kako je njezin otac sramota za cijelu Srbiju, Jelena je uzvratila.

'Piše meni danas izvjesni Dalibor. Kaže da je uvrijeđen Đoletovim izjavama i mora me izbrisati iz prijatelja jer je moj otac 'sramota za cijelu Srbiju'. Čitao je jedan od onih lažnih, fazon intervjua na sajtovima koji izmišljaju vijesti poput Njuza i imaju za svrhu samo da nasmiju. Dalibor, dakle ne može prepoznati razliku između pravih i lažnih sajtova koji prenose vijesti i izjave, ali može prepoznati razliku između Slovenaca, Srba, Hrvata, Mađara, Moldavaca, generalno te važne stvari. Dalibor misli da je on taj koji zna što je i tko sramota za Srbiju. Dalibor misli, Dalibor ne misli, Dalibor mrzi. Ne budi kao Dalibor. Moja nova kampanja', poručila je Beba na svom Facebook profilu.

Uslijedili su brojni komentari. Mišljenja su podijeljena. 'Tvoj otac, Dino Merlin i ostali pljuvaci svega što je srpsko nisu potrebni Srbiji.Idete u vašu 'Lijepu' pa tamo slavite Oluje i ostale 'blagdane', Dalibor ne pamti! A mi koji pamtimo, znamo da možeš biti ponosna na svog oca!', neki su od komentara.

Jelena je dodala kako njezinom Facebook profilu (zidu) nema mjesta za uvrede, psovke, nacionalizam i primitivizam te će takvi komentari biti uklonjeni. 'Druzite se medjusobno', zaključila je Jelena.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene