Koji vam je najdraži?

Zabava prije Oscara: Slavni parovi jedni ljepših od drugih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na događaju prije samih Oscara okupila su se brojna slavna imena.

Koliko je željno iščekuje dodjela Oscara, tako se i očekivala revija slavnog dizajnera Toma Forda koji je predstavio novu kolekciju jesen/zima u Los Angelesu. 

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Ovo je jedini film koji je dobio Oscara, a NIJE za mlađe od 18!

Događaj je privukao neka od najslavnijih imena u svijetu showbizznisa, a koliko su modno usklađeni pokazali su brojni hollywoodski parovi.

Izgleda kako je ovo samo zagrijavanje za sutrašnju dodjelu Oscara i već nam se sviđa što vidimo. Na popularnoj reviji isticali su se friški zaručnici Sofia Vergara i Joe Manganiello koji nisu skidali osmijeh s lica. Bili su tamo i dizajnerovi dobri prijatelji najplaćeniji showbizz par Beyonce i Jay Z – uvijek modno usklađeni.

Puno pozornosti dobili su i novopečeni supružnici i roditelji male Rose, Scarlett Johansson i  Romain Dauriac. Seksi glumica pokazala je sjajnu liniju nakon poroda u uskoj zlatnoj haljinici, a i nova kratka frizura bila je pun pogodak. Zatim, manekenka Rosie Huntington-Whiteley u zlatnom koja iz ruku nije ispuštala svog junaka Jasona Stathama.

Modnu reviju nije propustio ni glazbenik Robbie Williams koji je isto tako premijerno pokazao novu boju kose, a stigao se sa suprugom. Tamo su bili i supružnici Duhamel, Josh i Fergie koji su iskoristiti ovaj događaj za izlazak bez sina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene