Tvoje lice zvuči poznato

Saznajte tko je izborio mjesto u finalnoj epizodi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovo je bila zadnja prilika da pokažu što znaju jer samo četvero kandidata ima prilike pjevati u finalnoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato.

Osmero kandidata dalo je sve od sebe da vas nasmiju do suza u jedanaestoj i predfinalnoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Shakirin seksepil na pozornicu donijela je Renata Sabljak s pjesmom 'Whenever, Wherever'.

Uzbuđenje na vrhuncu – tko ide u finale?

'Shakira ima stvarno poseban vokal, iako ona taj vokal nema zatvoren kroz cijelu pjesmu', objasnila je Renata najpoznatiju Shakirinu specifičnost, a svojim je nastupom žiri ostavila bez teksta.

„Ti si intonativno bila jako čista. Ovoliko skakanja, ja ti se divim! Seksipil je kod tebe proradio. Bila si sjajna!“ rekla je Sandra, a Đuro joj je čestitao komentarom: „Samo veliki profesionalci mogu izdržati na jednom dahu. Jodlanje je bilo jako dobro.“

Ivana Šarića gledali smo kao Shaniau Twain za kojeg je Sandra zaključila da je sve bolja i bolja žena.

'Ja sam bio zatreskan u nju, ona je meni bila čudo. Drago mi je da imam priliku biti kraljica. Od ovog nastupa mogu očekivati da ću se ja jako dobro zabaviti', rekao je Ivan na probama, a svojim je nastupom nasmijao publiku pred malim ekranima i u studiju.

Nastupio je s pjesmom 'Man I Feel Like A Woman', a Tomo se složio da mu je jako dobro legla pjesma, dok mu je Baby Dooks poručio: „Moram priznati da si jako atraktivan. S obzirom da nisi pjevač, mislim da si otpjevao za deset.“

Zanimljivo je bilo vidjeti i Luku Bulića koji se transformirao u svoju kolegicu Maju Šuput.

'Ta energija koju ona pokazuje u spotu to je u biti sama bit Maje Šuput. Moja energija je na malo nižem nivou tako da će mi biti izazov', rekao je Luka.

Ipak, žiri se složio da je sjajno skinuo Majinu vrckavost.

Ivani Marić u ovoj je epizodi utjelovila slavnu Rihannu.

'Veselim se jako ovom nastupu. Rihannu ću s guštom odradit. Mislim da će ovo biti jedan psihički oporavak od svih muških uloga', najavila je Ivana.

„Ja sam stvarno impresioniran svaki put s tobom. Ti si stvarno jedan fini artist, performer s mjerom i to ti ide jako dobro. Mogla bi živjeti od toga. Krasno izgledaš, krasno pjevaš.“ komentirao je Đuro njezin nastup s pjesmom 'Umbrella', a počasni član žirija Baby Dooks joj je poručio: „Ti si avion! Od pjevanja, brutalnog izgleda, sličnosti!“

Odličan nastup gledateljima je priuštila i Maja Posavec koja je utjelovila Kim Wilde s pjesmom 'Keep Me Hangin' On'.

Ona je tužna i senzualna u isto vrijeme, ali jako puno toga prenosi. Ja sam više svjetlija i ekspresivnija', objasnila je Maja koja je svejedno uspjela oduševiti publiku.

„Bože Maja, ti si toliko talentirana, toliko samozatajna, toliko imaš lijepu boju glasa toliko nijansi. Kroz ove svoje preobražaje si stvarno svaki put donijela neku drugu. ti si dužna od ovog talenta koji ti je Bog dao napraviti dosta više od ovoga sada“ rekla joj je Sandra, a Đuro je priznao da se totalno „ufurao“ u njezinu interpretaciju i dodao: „Ja sam vidio nju koja pati, koja hoće da prekine tu vezu, tu njeznu dramu unutrašnju, taj jedan naboj. Maska, frizura, stvarno si izgeldala kao Kim Wilde. Vratila si me u neka krasna divna vremena.“

Maja Šuput transformirala se u tinejdžersku zvijezdu Justina Biebera.

'Da mi je netko nekad rekao da ću se morati transformirati u Justina Biebera rekla bi mu da se šali', rekla je Maja.

Sandra ju je nakon nastupa zamolila da zadrži to dijete u sebi. „Od onakvog seksipila, da ovakav mali čovječuljak nastane. Tko bi rekao da je ovo Maja Šuput!“ začuđeno je komentirao Baby Dooks, dok je Tomo pohvalio njezin ples, a Đuro skrenuo pozornost na to da je s Bieberovom pjesmom 'Baby' podigla temperaturu u studiju.

Dušan Bućan bio je Marina Perazić, a nije mu bilo niti malo lako budući da je u žiriju sjedio Baby Dooks koji ju je u prošloj sezoni utjelovio i tako postavio visoka očekivanja. „Vidiš sad kako je to? Svaka čast! Moram priznat, poznajem gradivo pa ne bi sudio.“ poručio mu je Baby Dooks. Tomo je kazao kako svakog puta čekaju njegov nastup jer znaju da će ih beskrajno nasmijati, a Đuro je komentirao: „Zanimljivo je da svaka žena koju ti imitiraš izgleda kao Barbra Streisand na steroidima. Nisi puno falširao i sve ti bolje i bolje ide. Stvarno si nas opet zabavio. Ja ne mogu odoljeti tvom ženskom šarmu.“

Saša Lozar oduševio je transformiran u Arethu Franklin, čija je maska bila toliko nevjerojatna da ga je Đuro u šaljivom tonu priupitao za osobnu iskaznicu, a na kraju mu se i poklonio.

'Arethu Franklin će biti najveći izazov, ona je apsolutna kraljica svega. Pjesma je himna emancipiranih žena., ona je primjer pjevačima cijelog svijeta.

„Čudo! Taj glas koji si ga stavio tako u masku! Dvanaestica za masku, za pjevanje, ples!“ poručila mu je Sandra ne mogavši sakriti oduševljenje izvedbom pjesme 'Respect', a Tomo je nakon njegovog nastupa zaključio: „Apsolutno super! Vidi se što je show! Vidi se da je ekipa iza toga, da svi to rade, da nije posao jednog čovjeka, nego zbilja jednog ogromnog tima ovdje koji se svi potrgaju da naprave nešto ovakvo!“

Zadnja epizoda druge sezone popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato koju ćemo imati priliku pogledati u nedjelju 6.prosinca iznjedrit će pobjednika. Saša Lozar, Luka Bulić, Renata Sabljak i Maja Šuput za tjedan dana izvest će svoje posljednje transformacije, a samo najbolji natjecatelj će odnijeti pobjedu. Posljednji put će osmero natjecatelja stupiti na scenu, pa ćemo tako imati priliku vidjeti transformacije u Beyonce, Erosa Ramazzottija, The Pointer Sisters te Miley Cyrus.

Preostalih četvero natjecatelja nastupat će u revijalnom tonu, tako ćemo vidjeti dva sjajna dueta, Dušana Bućana i Ivana Šarića u ulozi Dražena Zečića i Anđele te Ivanu Marić i Maju Posavec kao pjevačice iz grupe ABBA.
 

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene