Bez prestanka!

Jay-Z crpi inspiraciju od Marine Abramović - repao čak 6 sati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jay-Z danas slovi kao jedan od najuspješnijih i inovativnijih glazbenika na sceni. Nakon što je izašao njegov novi album, održao je zanimljivi nastup u muzeju MOMA u New Yorku.

Jay-Z uspješan je producent i glazbenik, suprug još poznatije Beyonce, objavio je novi album 'Magna Carta Holy Grail' koji je već postigao platinastu nakladu.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Svoje nove stvari izvodio je u muzeju MOMA (Museum of Modern Art) u New Yorku, pa su njegova nova dijela smještena u konceptu moderne umjetnosti. Jay je repao šest sati bez prestanka, a dio će biti uvršten i u njegov novi spot za pjesmu 'Picasso Baby' koju režira Mark Romanek koji je režirao i video za '99 Problems'.

>> Jay-Z ima novi album u kojem repa i o Beyonce - i njihovom seksualnom životu

U cijelom performansu pridružila mu je i slavna umjetnica Marina Abramović. Jay je bio inspiriran njezinom i izložbom 2010. kada je Marina mirno sjedila sedam i pol sati čak tri mjeseca.

Marina Abramović inače je crnogorska konceptualna i umjetnica performansa svjetske reputacije koja godinama živi u New Yorku.

Njegovi stihovi već su podigli mnogo prašine, spomenuo je i slavu suprugu, ali i kćerkicu.

Poručuje Blue da se ne zamara skupim stvarima poput skupog umjetničkog dijela Jeana-Michela Basquiata. 'Žuti Basquiat u mojoj kuhinji. Samo se nasloni na to sra**, ti to zaslužuješ', repa Jay.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene