ZAVRŠIO U BOLNICI

Zabrinuo obožavatelje: Janku Popoviću Volariću razbili nos

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Janko Popović Volarić trenutno je na Visu gdje snima film ''Comic Sans'' redatelja Nevia Marasovića

.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić "Drugi svijet" Naš miljenik žena javio se s odmora iz zemlje koja ovih dana nije bila poželjna, ali on ne krije koliko mu je lijepo!

Glumac Janko Popović Volarić ne prestaje šokirati. Nakon što je u javnost koncem prošle godine dospjela fotka njegova muškog ponosa, Janko je sada na svom Facebook profilu objavio fotku razbijenog nosa. U oba slučaja riječ je o scenama iz filma.

Mišljenja fanova su podijeljena. Neki misle da je riječ o filmskoj maski, dok drugi smatraju kako je riječ o pravom razbijenom nosu. No Janko tvrdi ''Ovo je pravo, al nije panika''. Janko je, naime, tijekom snimanja scene u kojoj se tuče sa Zlatkom Burićem u žaru borbe zaista zadobio ozljedu nosa.

 

A post shared by Nevio Marasovic (@neviomarasovic) on

''To kako ste namjestili onaj horor na mojoj glavi je nevjerojatno! I vi i sestre bili ste divno strpljivi i duhoviti, što me, naravno, prilično smirilo. Stvarno je divno znati da postoje takvi doktori. Neopisivo sam vam zahvalan, a i svi ljudi vezani uz film, koji smo nastavili normalno snimati'', poručio je Janko prijateljima, ali i odjelu otorinolaringologije putem Facebooka.

Fanovi su mu savjetovali da sljedeći put angažira dvojnika za takve scene.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene