Nova romansa

Jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja ponovno ljubi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prijateljstvo poznatog hrvatskog glumca i njegove kolegice iz Beograda preraslo je u ljubav, prenosi tjednik Story.

Janko Popović Volarić ponovno ljubi, otkriva tjednik Story! Poznatog glumca, koji je do 2012. bio u braku s Jelenom Veljačom, u posljednjih se par mjeseci povezivalo s nekolicinom žena, no 35-godišnji glumac nije potvrdio niti jednu od tih navodnih veza.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Ponovno sretan Jedan od najpoželjnijih Hrvata priznao da je jako zaljubljen, no sretnicu skriva

Već žive zajedno: Veljača opet ljubi kolegu

Kako doznaje Story, njegovo prijateljstvo s kolegicom glumicom, Beograđankom Tijanom Pečenčić, s kojom je surađivao na dramskoj seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo', očito je preraslo u ljubav. Proteklog su tjedna zajedno snimljeni na otvorenju Dana hrvatskog filma, a svoj odnos nisu htjeli komentirati.

27-godišnja glumica nedavno je za srpske medije izjavila kako za nju ne postoji određeni tip muškarca, 'nego postoji to neko prepoznavanje koje se dogodi između dvoje ljudi. Ne vjerujem u ljubav na prvi pogled, nego u prepoznavanje i u ljubavi i u prijateljstvu', izjavila je lijepa glumica.

Čini se kako su se Janko i Tijana prepoznali i u prijateljstvu i u ljubavi, a jesu li jedno u drugome pronašli ono što su tražili, vrijeme će pokazati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene