Teže najboljem

Janko Popović Volarić i Velibor Topić primjeri su modernog muškarca kojem su klasika i udobnost imperativ

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić +0 Janko Popović Volarić Galerija

Glumci Janko Popović Volarić i Velibor Topić ambasadori su nove Galileove kolekcije.

Modni brand GALILEO i ove nas sezone uvodi u svoj svijet gdje savršeno spaja kvalitetu s jedinstvenim dizajnom.

Pogledaj i ovo showbuzz Kao maneken Novo 'ušminkano' lice Vedrana Ćorluke

Za 2018.godinu uz Janka Popovića Volarića, Galileo u novoj kampanji predstavlja još jednog ambasadora, vrhunskog glumca Velibora Topića.

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić

Markantni glumac Velibor Topić utjelovio je modernog Galileo muškarca za 21. stoljeće, upravo onakvog kakvog Galileo predstavlja. Velibor već 25 godina živi u Londonu te niže uloge u velikim svjetskim produkcijama kao što su Nemoguća misija i Kingsman. Izborom ambasadora i nositelja kampanje jasno se očituje da Galileo stremi samo ka najboljem i jedinstvenom, a ujedno i prepoznatljivom stilu. Galileo je i ovaj put pokazao da ide u korak sa potrebama suvremenog muškarca kojem su klasika i udobnost imperativ prilikom odabira odjeće.
Upravo Janko i Velibor pravi su primjeri muškarca koji znaju što hoće i uvijek biraju samo najbolje.
Odlična suradnja potvrdila se prilikom snimanja kampanje u Falkensteiner hotel & spa Iadera u Petrčanima.

U novoj kolekciji inspiriranoj potrebama suvremenog muškarca ističu se novi materijali reljefnog uzorka, prozračni lan te najfiniji pamuk, a kolekcija je idealna za sve muškarce koji se ne vole osjećati sputavano čak ni kada je riječ o poslovnom looku koji je odlično izbalansiran.

Ugodna, bogate teksturom i lišene suvišnih detalja GALILEO odijela u novoj sezoni dolaze u tri kroja (slim fit, regular i classic) u kojima se može pronaći svaki muškarac. Minimalistički moderni sakoi od finih materijala sa svojim čistim linijama sjajno se nadopunjuju s elegantnim hlačama ili trapericama koji u kombinaciji s cipelama čine prepoznatljivi Galileo potpis. Kako bi svaki outfit bio savršeno zaokružen, u ponudi su i neizostavni detalji poput leptir-mašne, kravate, remena, novčanika i torbi. Posebnu pozornost ove sezone sigurno će privući i nove Galileo sunčane naočale kao i satovi koji su elegantni, a ujedno i sportski te će se zasigurno savršeno uklopiti u stil svakog muškarca.

Za uvid u cijeli asortiman posjetite web shop galileomen.com ili jednu od 45 trgovina u četiri države (Hrvatska, Slovenija, Srbija i Slovačka) te provjerite zašto se Galileo nametnuo kao neosporni tržišni lider među trgovinama muške mode i zbog čega je zauzeo vodeću poziciju na tržištu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene