PRVI SUPERMODEL

Janice Dickinson dijagnosticiran rak dojke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janice Dickinson mnogi nazivaju prvim supermodelom, te se može pohvaliti vrlo uspješnom i dugom karijerom. No, nedavno je započela borbu života.

Tijekom 1970-ih i 1980-ih Janice Dickinson bila je jedan od najuspješnijih modela, čak ju se naziva i prvim supermodelom. Prije dvije godine progovorila je o svojoj mračnoj prošlosti, te optužila komičara Billa Cosbyja za silovanje. No, nedavno se 61-godišnja Dickinson morala suočiti s još jednom lošom vijesti – dijagnosticiran joj je rak dojke.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Oglasio se i on Nekad omiljeni Bill Cosby suočava se s novim teškim optužbama, Playboyjeva zečica otkrila izopačene detalje

'Prije dva tjedna dijagnosticiran mi je rak dojke, teško mi je to reći, ali dijagnosticiran mi je rak dojke. Još uvijek sam u šoku. Danas sam bila vrlo uplašena, jednostavno me uhvati strah i ponovno se prisjetim. Ali neću dopustiti da me to definira, taj strah. Preživjet ću ja to, bit ću sasvim u redu.'

Bivša manekenka, koja je postala ovisna o estetskim zahvatima, kazala je kako je doktorica odmah primijetila kvržicu te je znala da je rak u pitanju onog trena kada je doktorica dotaknula tu kvržicu, koja je bila veličine graška, a nju je to strašno zabolilo. 'U tom trenutku znala sam da moram biti hrabra i jaka', kazala je Janice, koja svoju borbu tek započinje.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene