Bivša Bond djevojka

Koja je njezina tajna? U 62. pokazala tijelo na naslovnici!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jane Seymour i sa 62 godine izgleda zanosno - odjenula je bikini i svima pokazala svoje tijelo!

Glumica Jane Seymour zabljesnula je na naslovnici Closer Weekly magazina odjenuvši samo ružičasti bikini. Iako je zasigurno imala malu pomoć photoshopa, bivša Bond djevojka izgleda odlično i u 62. godini!

Pogledaj i ovo Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Mamina nasljednica Nove fotografije s plaže otkrile svu njezinu ženstvenost, koja često ostaje u sjeni čudnog i buntovnog ponašanja

U 62. u bikiniju: 'Posljednji put sam ga nosila s 20'

'Sada sam u boljoj formi nego kad sam bila Bond djevojka', izjavila je poznata glumica i majka četvero djece.

Glumica redovito ide u teretanu, bavi se golfom, tenisom i plivanjem, a dok je na putu bavi se brzim hodanjem i radi trbušnjake.

'Želim biti u dobroj formi što dulje mogu, bez ikakvih dijeta, samo vježbanje', rekla je glumica. Priznala je i da si ne voli ništa uskraćivati. Ako za ručak ima tjesteninu, posjest će malu porciju, ali ne želi se odricati ukusne hrane. Također je priznala da je 1995. godine imala nekoliko plastičnih operacija; povećala je grudi, napravila malu korekciju bora oko očiju i uzela par injekcija Botoxa. Danas ipak želi ostati prirodna.

'Ja sam glumica i moram moći pomaknuti svaki dio svog lica pa se više ne bih podvrgnula nikakvoj operaciji', rekla je Jane.

Tajna njezinog dobrog izgleda je, osim u svakodnevnom vježbanju, u tome što pije puno vode, nosi šešir kada je jako sunce i puno spava.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene