POTRESNA ISPOVIJEST

Potresna ispovijest: ''Bila sam silovana kao i moja majka''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarna oskarovka Jane Fonda priznala je što je sve proživljavala kao djevojčica.

Holivudska glumica Jane Fonda otkrila je kako je kao djevojčica bila silovana. ''Sada, prvi put, mogu javno priznati da sam bila silovana i seksualno zlostavljana još kao djevojčica'', rekla je Fonda u intervju za magazin za Net-a-porter.  Tijekom glumačke karijere doživjela je, kaže, različite oblike seksualnog nasilja. ''Dobila bih otkaz jer nisam željela spavati sa svojim šefovima. I uvijek sam mislila da je to moja krivnja, da nisam napravila pravu stvar ili da sam rekla nešto što nisam smjela'', rekla je glumica.

Pogledaj i ovo Jane Fonda hit-video! Legendarnu glumicu redateljica izbacila iz takta pa je gađala nagradom, a sve su zabilježile kamere!

Tvrdi kako mnoge žene smatraju kako su same krive za takve situacije. ''Znam dosta djevojaka koje su silovane i koje ne shvaćaju šta im se dogodilo. Ne razumiju ili ne žele da prihvatit činjenicu da su silovane. Tada govore sebi da se to dogodilo jer njihovo "ne" nije bilo dovoljno uvjerljivo'' rekla je glumica.

Ovo nije bio prvi put da Jane Fonda govori o seksualnom nasilju. Glumica je prije nekoliko godina u svojim memoarima otkrila i da je njena majka bila žrtva seksualnog nasilja, zbog čega je oduzela sebi život kada je Fonda imala 12 godina. Nakon što je našla njenu medicinsku dokumentaciju u kojoj je pročitala da je "majka bila silovana kada je imala samo osam godina'' sve su joj se, kaže, kockice položile.'' Bilo mi je jasno otkuda promiskuitet, bezbroj plastičnih operacija, odakle krivnja.  Bilo mi je jasno zašto nije bila sposobna voljeti ili biti intimna s nekim. I tek tada sam je uspjela razumijeti i oprostiti joj, izjavila je 50-godišnja Jane.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene