Glumac Jan Kerekeš

Kada naš glumac kaže čime se bavi u slobodno vrijeme, mnogi se iznenade

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simpatičan glumac Jan Kerekeš vrlo vas brzo osvoji svojim šarmom. Zvijezda je nove serije koja će se uskoro emitirati na Novoj TV, a nama je otkrio još neke zanimljive detalje iz privatnog života.

Mladi i talentirani glumac Jan Kerekeš ima zaista zaposleno ljeto. Iako je domaćoj publici nekad bio poznat kao sin velikog Ljubomira Kerekeša, danas Jan sigurnim koracima gradi vlastitu i sjajnu karijeru.

Pogledaj i ovo Jan i Ljubomir Kerekeš Dobivaju i prijetnje Naši glumci odgovorili na kritike zbog fotki na kojima kleče i mole se: "Mi smo vjernici, kalendar s Titom nema veze s našim stavovima"

Mnogi ne znaju da se Jan Kerekeš bavi glazbom više od 15 godina. U grupi 'Cold Snap' pjevač je i frontmen više od 13 godina. U kolovozu idu na američku turneju.

Osim na snimanju nove dramske serije Nove TV, radnog naslova 'Zlatni dvori', glumi u nekoliko predstava te priprema američku turneju sa svojim bendom Cold Snap. Otkrio nam je ponešto o snimanju serije, ulozi novopečenog muža, ali i poslu, koji se zahuktao punom parom. 'Prioritet mi je snimanje nove dramske serije radnog naziva 'Zlatni dvori' koja će se od ove jeseni prikazivati na Novoj TV. Tijekom ljeta imam više od 50 predstava diljem Hrvatske te turneju s mojom grupom Cold Snap. Još sam u kolovozu i kum na vjenčanju pa moram, a to je ono najvažnije, organizirati momačku večer', priča Kerekeš.

'Čini mi se da serija ima prostora za duhovite momente, što me posebno veseli. Na snimanju je općenito predivno, dobra je ekipa i u produkciji i oko glumaca, dobro ćemo se družiti', dodaje o seriji Jan. 'Posljednjih godina sam i stisnuo te dosta toga napravio i u kazalištu. Osim toga imam i bend, potpisali smo za američku izdavačku kuću', dodaje Kerekeš.

'Kao izvršni producent Kerekesh Teatra, zajedno sa svojim ocem organiziram u Varaždinu 2. Varaždinske kazališne večeri u sklopu kojih ćemo odigrati 10 predstava, a na jezeru Šoderica organiziramo 2. Ljeto na Šoderici, u sklopu kojeg ćemo odigrati šest predstava. Trenutno igram u 11 predstava u različitim kazalištima, tako da repertoara imamo dovoljno za cijelo ljeto, i tako još sigurno 10 godina', priča Kerekeš.

Predstava 'Ljubaf', koju izvodi s Kerekesh Teatrom, uskoro će doći do 100. izvedbe. Predstava se igra više od dvije godine, a ovog ljeta kreće na turneju. Moći će je se pogledati od Umaga, Novalje pa sve do Zadra, Bola, Imotskog. Ekipa predstave ide čak do Međugorja. Neće izostaviti, kaže, ni sjevernije krajeve, no naglasak će staviti na Jadransku obalu. 'U predstavi 'Ljubaf' govorimo o ljubavi, nerealiziranoj, prisilnoj i zabranjenoj. Poziv na predstavu glasio bi ovako: 'Novopečeni suprug Srećko Srećko baš i nije neki srećković kad mora živjeti pod istim krovom sa svojom punicom koju redovito posjećuje ljubavnik u predinfarktnom stanju. Njegova supruga ne zna ni što znači riječ 'supruga', tako da je slučajno druženje s 'toplim prijateljem' sasvim logično', smije se Kerekeš. U seriji glumi i Ljubomir Kerekeš, Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić.

Nakon svega što odrađuje ovog ljeta, kraj je rezerviran za SAD. Bend 'Cold Snap' ide na američku turneju krajem kolovoza. 'Glazbom se bavim više od 15 godina, a u grupi sam pjevač i frontmen više od 13 godina. Glazba mi je neka vrsta ispušnog ventila, probama u podrumu, koncertima na festivalima, europskim turnejama i snimanjem albuma i video spotova ja punim baterije i pokušavam svu negativnu energiju iz društva, posla ili nečeg drugog jednostavno pretopiti u tekstove i pjesme - u žestoku metal glazbu. Američka turneja nam je pravi izazov. Prošle godine potpisali smo ugovor s izdavačkom kućom iz New Jerseya - Eclipse Records, tako da su nam koncerti u Americi itekako potrebni. Za prvu turneju, očekivanja su skromna i jednostavna, neka nas čuje što više ljudi. Ovo nam sigurno neće biti zadnja američka turneja', ističe mladi glumac.

Uza sve projekte i obaveze, nedavno je proslavio i godišnjicu braka sa suprugom Vikom, koja je njegova najveća podrška pa mu 'dopušta' toliko obaveza. 'Žena mi dozvoli, razumije me, podržava, to mi je posebno drago. S te strane se dosta nadopunjavamo, koliko god je nekad teško, ali Bože moj, tada se dođe kući i spava. Bila nam je nedavno i godišnjica braka, živ sam, sve je dobro! Kao što je ovo jedna lijepa poslovna, tako će to biti jedna lijepa životna suradnja', zaključio je Kerekeš, pričajući o svojoj voljenoj Viki!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene