Jamie Foxx pozvao Hrvatsku na „Čudesnog Spider-mana 2“

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči premijere oskarovac Jamie Foxx snimio ekskluzivni poziv gledateljima u Hrvatskoj.

Jamie Foxx već se više od 10 godina s pravom smatra jednom od najvećih holivudskih zvijezda današnjice. Ovaj dobitnik Oscara za portret legendarnog glazbenika Raya Charlesa dugi niz godina pojavljuje se u svjetskim filmskim hitovima („Kraljevina“, „Građanin opasnih namjera“, „Dan zaljubljenih“, „Termin“, „Odbjegli Django“, „Misija: Bijela kuća“...), a od ovoga tjedna imat ćemo ga priliku gledati u rijetkoj ulozi – kao glavnog negativca u nadolazećem avanturističkom spektaklu „Čudesni Spider-Man 2!“

Pogledaj i ovo DailyBugle (Foto: PR) Spider-Man u Zagrebu Što je to jutros osvanulo na zagrebačkim ulicama?

Uoči hrvatske premijere filma u kinu Cineplexx Centar Kaptol, glumac Jamie Foxx pozvao je sve Hrvate da od ovoga četvrtka, 24. travnja dođu u domaća kina i IMAX i pogledaju njegov novi filmski hit čiji je prvi nastavak iz 2012. godine zaradio preko 750 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama.

U filmu „Čudesni Spider-Man 2“ Jamie Foxx glumi Maxa Dillona, zaposlenika velike korporacije Oscorp čiji rođendan (i uopće postojanje) gotovo nitko ne zamjećuje. Međutim, nakon opasne nesreće sa strujom, Max će postati Electro nakon čega će njegova jedina misija biti da bude viđen... I zapamćen.

Pogledajte Foxxov poziv na gledanje filma, a nakon toga i jednu do rijetkih dostupnih scena ovog nadolazećeg avanturističkog spektakla te službenu kino najavu „Čudesnog Spider-Mana 2“ koji već od ovoga četvrtka – punih 8 dana prije SAD-a – dolazi u domaća kina i IMAX.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene