Viktorija sve snimila

Ovo morate pogledati! Jamie Foxx zaskočio Rađu (ne)očekivanim pitanjem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supružnici Dino i Viktorija rađa trenutno borave u Londonu gdje su sasvim slučajno zatekli i slavnog Jamieja Foxx.

Da se najbolje stvari događaju kad se čovjek njima najmanje nada potvrđuje primjer Dine Rađe. Bivši košarkaš trenutno se sa suprugom Viktorijom i društvom nalazi u Londonu, a u jednom tamošnjem restoranu na njega je "naletio" ni manje ni više nego slavni Jamie Foxx.

Pogledaj i ovo Petar Grašo došli na fritule Grašo s obitelji posjetio Huljićevu kućicu na Adventu, pridružila mu se i sestra, koju rijetko viđamo, no netko je nedostajao!

Holivudski velikan prišao je Dini s leđa i počeo ga ispitivati o košarci. Zamolio ga je da mu nabroji pet najboljih NBA igrača svih vremena što je Dino i učinio. "Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Shaquille O'Neal i Hakeem Olajuwon", kazao je Rađa i svojim odabirom ostavio u čudu Foxxa koji je ostao zatečen jer Dino nije nabrojao niti jednog igrča novije generacije.
Svoj potez Rađa mu je ubrzo i objasnio. Kazao je da je on pripadnik starije generacije i da se danas košarka puno promijenila, a njihov cijeli razgovor snimila je i na Instagramu objavila Dinina supruga.

"Kad ti Jamie Foxx priđe stolu i ispituje Dina o igračima. Kakav lik!", napisala je oduševljena Viktorija.Snimka iz restorana odmah je pobrala simpatije obožavatelja na društvenim mrežama, a mnogi od njih komentirali su da je Dino veća legenda od Jamieja. Slažete li se s time?

 

Kad ti Jamie Fox pridje stolu i ispituje Dina o igracima♀️ kakav lik!

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene