Šuška se, šuška

Ovo bi mogao biti novi James Bond - uklapa li se?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ako je vjerovati glasnima Jamie je već bio na sastanku sa producenticom Barbarom Broccoli.

James Bond već je dugi niz godina pojam pravog muškarca. Uloga je to koja je promijenila karijere mnogima, a sada bi se to moglo dogoditi i mladom šarmeru Jamieu Bellu. Naime, filmskim se krugovima šuška da bi upravo on mogao biti novi agent 007, piše The Sun.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 6 ''kad si pjevač...'' Maja Šuput u dugogodišnjoj karijeri ima samo jedan neostvareni san: ''Pa voljela bih to...''

Ako je vjerovati glasnima Jamie je već bio na sastanku sa producenticom Barbarom Broccoli, koja je već 20 godina odgovorna za James Bond franšizu.

Bell je upravo s njom surađivao na filmu "Stars Don't Lie", uspio je zadiviti svojim glumačkim sposobnostima i sad je tu gdje je – u utrci za ulogu koja mijenja karijeru.

Daniel Craig, Pierce Brosnan, Timothy Dalton, Roger Moore samo su neka od velikih filmskih imena koje smo gledali kao Bonda, a sada priča ide dalje. Da ne bi bilo zabune, za istu se ulogu natječu i Tom Hiddleston, Idris Elba, Aidan Turner, Tom Hardy, Damian Lewis, Henry Cavill i Michael Fassbender.

A od kuda vam je poznat Jamie? On je bio maleni Billy Elliot iz istoimenog filmskog hita iz 2000. Maleni je baletan odmah osvojio srca obožavatelja diljem svijeta i to je bila jedna od njegovih značajnijih uloga u karijeri.

Za sada su sve to još šuškanja, a do konačne odluke trebat ćemo očito još malo pričekati.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene