I on progovorio

'Ponosan sam što mogu reći da sam brat Angeline Jolie'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Nema sumnje da je Angelina napravila pomak u našem svijetu tako što je osvijestila brojne ljude', smatra James Haven.

Dva dana nakon što je Angelina Jolie svijetu obznanila kako je išla na dvostruku mastektomiju kako bi si smanjila šanse za dobivanje raka dojke, a svijet je još jednom proglasio heroinom 21. stoljeća, o svemu se oglasio i njezin brat James Haven.

>> Nakon grudi, Angelina će odstraniti i jajnike?

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

'Nema sumnje da je Angelina napravila pomak u našem svijetu tako što je osvijestila brojne ljude i to na razne načine. Sama njezina suosjećajnost za čovječanstvo uvijek me čini ponosnim što mogu reći da sam ja njezin brat', rekao je James za E Online.

Angelina i James trenutačno rade na zajedničkom filmu 'Court of Conscience' u kojem je James redatelj, a Angelina producentica.

Film je to posvećen Haven, osnivačici CoreCause oeganizacije. 'Temeljno vjerovanje CoreCausea je fokus na prevenciju više nego na stadij oporavka nakon liječenja', objašnjavaju iz organizacije.

Brad Pitt se već vratio na posao

Glumac Brad Pitt koji je i sam javno progovorio o Angelininoj dvostrukoj mastektomiji, već se vratio na posao. Točnije, snimljen je kako u ležernom izdanju odlazi u Paramount Studio.

 Brad je nakon Angelininog javnog istupa komentirao: 'Svjedočio sam njezinoj operaciji i smatram njezin čin zaista hrabrim kao i sve žene koje su se odlučile na taj korak. Zahvaljujem cijelom medicinskom timu na njihovoj brizi'.

Glumac je uz Angelinu bio tijekom cijele operacije, držeći je za ruku. 'Našli smo čak i trenutke da se zajedno nasmijemo', rekla je Angelina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene