Zbogom Tony!

Zbog ovoga ćemo ga zauvijek pamtiti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svijet je danas pogodila tužna vijest o smrti hollywoodskog glumca Jamesa Gandolfinija, poznatog i kao Tony Soprano.

James Gandolfini je ovaj svijet napustio u 51. godini života, a kao uzrok smrti navodi se srčani udar. No, ovaj veliki glumac bit će upamćen po seriji 'Obitelj Soprano' koja ga je vinula među zvijezde i stekla mnoštvo obožavatelja diljem svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Vječni prijatelji 'Moj je cilj da budu dobro, pobrinut ću se za Jamesovu djecu'

>> Preminuo je legendarni James Gandolfini!

U priloženim videima donosimo najzanimljivije trenutke ove serije.



'Obitelj Soprano' je američka televizijska dramska serija autora i izvršnog producenta Davida Chasea. U Sjedinjenim je Državama premijeru doživjela na kabelskoj televizijskoj mreži HBO 10. siječnja 1999., a s emitiranjem je završila 10. lipnja 2007.

Smještena u New Jersey, gdje je prvotno producirana, a vrti se oko mafijaša Tonyja Soprana (James Gandolfini) i poteškoća s kojima se on suočava kad pokušava izbalansirati česte konfliktne potrebe u svojem obiteljskom životu i kriminalnoj organizaciji kojoj je na čelu.

Ostvarivši velik komercijalni i kritički uspjeh, Obitelj Soprano je financijski najuspješnija serija kabelske televizije u povijesti televizije. Serija je poznata po visokoj razini kvalitete na svim aspektima produkcije, a iznimno je hvaljena za svoje scenarije i izvedbe glavnih glumaca.

Zaradila je priznanja kako je na televizijski medij donijela višu razinu umjetničke kvalitete i otvorila put mnogim drugim dramskim serijama koje su uslijedile. Osvojila je i brojne nagrade, uključujući 21 Emmy i pet Zlatnih globusa.
Kao jedan od najpoznatijih proizvoda američke popularne kulture 2000-ih, Obitelj Soprano bila je predmet parodija, kontroverzi i analiza, a proširila se i na knjige, videoigre, visokonakladne soundtrack albume te na niz drugih komercijalnih proizvoda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene