Priznao sve

Srami se što je tražio maloljetnicu da se nađu u hotelskoj sobi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

James Franco priznao da se srami što su u javnost dospjele poruke kojima se 'upucava' 17-godišnjoj obožavateljici.

Privatan razgovor između glumca Jamesa Franca i jedne 17-godišnje djevojke iz Škotske, koja je došla u New York, osvanuo je online, a u njemu glumac navodno pokušava nagovoriti djevojku da se sastanu u hotelskoj sobi, piše USA Today.

Pogledaj i ovo Izabel Pakzad Ljubav jača od svega Ukrotila je slavnog ljepotana koji je varao svaku prije nje, a ostala je uz njega i nakon gnjusnih optužbi

Glumac se dan nakon što su poruke objavljene pojavio u emisiji 'Live with Kelly and Michael' gdje je ispričao što se točno dogodilo.

'Osjećam se čudno. Nisam želio doći u emisiju i osjećati se čudno.Tako da, istina je. Mislim, pretpostavljam da se sramim', rekao je 35-godišnji glumac.

'Primjer sam kako društvene mreže mogu biti prilično varljive. Znate, to je način kako se ljudi danas upoznaju. No, vjerojatno je to jer sam nov u tome, naučio sam da nikad ne znaš tko je na drugom kraju. Krivo sam procijenio i naučio sam lekciju', objasnio je.

'Srećom, u mojoj poziciji imam vrlo dobar život, no ne samo da moram prolaziti neugodne rituale upoznavanja nekog, čak i kad se to dogodi, odmah se objavi. Tako da, dvostruko je neugodno', rekao je James Franco.

Fotografije i screenshotovi njihovog razgovora objavio je nepoznati autor na Imguru, no ubrzo su uklonjene.
U njihovom razgovoru, Franco je navodno pitao teenagericu otkud je, je li slobodna i želi li se naći s njime u hotelskoj sobi, nakon što mu je ona rekla da će uskoro navršiti 18 godina.
Djevojka i glumac prvi put su se susreli tijekom dijeljenja autograma, a ona je tu fotografiju objavila na svom Instagram profilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene