Bili su najbolji prijatelji

SMRT HEATHA LEDGERA Jake Gyllenhaal shvatio koliko je život prolazan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumci Jake Gyllenhaal i Heath Ledger nisu bili samo kolege, već su bili i prijatelji. No, Ledgerova prerana smrt promijenila je glumca.

Glumac Jake Gyllenhaal imao je samo 27 godina kada je njegov prijatelj i kolega Heath Ledger iznenada preminuo. Zajedno su glumili u visoko cijenjenom filmu 'Planina Brokeback', a Gyllenhaal je i krsni kum kćerke Ledgera i Michelle Williams, koja je također glumila s njima u filmu, a nakon Ledgerove smrti Michelle i Jake su i dalje ostali bliski prijatelji.

Pogledaj i ovo Kim Ledger (Foto: Getty Images) život daleko od javnosti Imala je tek dvije godine kada joj je preminuo slavni otac, a danas je već odrasla djevojka i svi kažu da mu neodoljivo nalikuje

U nedavnom i vrlo emocionalnom intervjuu, 35-godišnji glumac koji ostvaruje ogromne uspjehe svojim zadnjim ulogama, rekao je za prijateljevu smrt kako se 'dogodila u onoj dobi kada mi smrtnost nije uvijek bila sasvim jasan pojam'. Prošlo je osam godina otkako je Ledger preminuo od slučajnog predoziranja, a Gyllenhaal je kazao kako ga je to 'pogodilo na načine na koje to nužno riječima ni ne može opisati, niti bi ikada želio javno o tome pričati'.

Smrt Heatha Ledgera otvorila mu je oči te je shvatio koliko je život prolazan. 'Nikakva pozornost ili sintetizirana ljubav koja dolazi iz uspjeha filma je važna. Ono što je važno su veze koje proizađu iz snimanja filma i ljudi od kojih učiš kada se pripremaš za film. To se za mene dosta promijenilo.'
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene