Sretna i zadovoljna

Jagodi se otvario životni san: 'Počinje jedna posve nova avantura!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kažu kada nešto uistinu jako želite to će se i ostvariti. Baš tako bilo je i s mladom glumicom Jagodom Kumrić kojoj se ostvario davni san.

Simpatičnu Jagodu Kumrić svi dobro pamtimo po ulozi razmažene Nikol u seriji 'Larin izbor', ali i po ulozi u popularnoj humorističnoj seriji 'Kud puklo da puko' u kojoj tumači lik Snježane.

Pogledaj i ovo Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Dugo tajila trudnoću Zvijezda serije ''Larin izbor'' postala majka: Rodila je kćer i dala joj zanimljivo ime

Iako ćemo jagodu gledati i u drugoj sezoni ove hit serije, ona će vrlo brzo dramski set zamijeniti glumačkom akademijom u Splitu. Upis na akademiju za Jagodu je ostvarenje sna. Iako vrlo uspješna kao glumica, upis na akademiju Jagoda smatra svojim najvećim uspjehom barem za sada.

Mlada glumica planira svačija vjenčanja - samo ne svoje!

'Presretna sam! Upisala sam Akademiju u Splitu, iza toga stoji puno rada i truda. Veselim se studiranju i radu na tako kvalitetnoj akademiji. Veselim se i povratku na set serije 'Kud puklo da puklo' do početka studija, a onda za mene počinje jedna posve nova avantura', rekla je oduševljena Jagoda. 

Ostaje da Jagodi poželimo puno izazova i uspjeha na akademiji, kao i puno dobrih uloga u budućnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene