Neće joj pokloniti cd

NJEGOVA BOGINJA Jacques Houdek upoznat će Mariah Carey

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jacques Houdek otkrio je Daliboru Petku kako ide na koncert glazbene dive u Beč, no kako Mariah Carey neće dobiti na poklon njegov CD.

'Oduvijek sam imao veliku želju napraviti takav koncert. Minimalistički, a u velikoj dvorani. Riskantno je, glasovi će u potpunosti doći do izražaja, a na nama je da ne zaribamo', rekao je Jacques Houdek o svom zajedničkom koncertu s Ninom Kraljić u dvorani Lisinski, 27. travnja.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek - 1 uoči kineske turneje Jacques Houdek pratiteljima poslao puse pozirajući u dalekoj Kini ispred poznate zgrade: "Moje radno mjesto za večeras..."

Popularni pjevač gostovao je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju najavivši da publiku očekuje koncert laganica. 'Želja mi je da ljudi odu kući ispunjenog duha i da u pozitivnom ozračju ispratimo Ninu na Eurosong', izjavio je pjevač koji putuje u Beč na koncert Mariah Carey.

Osim što će ju slušati uživo iz prvog reda, Houdek će imati priliku upoznati je uživo. 'Mariah je moja boginja još dok sam bio klinac. Dobit ću priliku da ju i pomirišem izbliza. Bit ću oduzet, ali ću se nastojati skulirati. Iako slovi za divu, ona si sve može dozvoliti. U pravilniku piše da ju ne smijemo samoinicijativno dodirnuti. Neću joj pokloniti cd, ali možda hoću licitarsko srce ili neki drugi suvenir', kaže Jacques koji je ruke ukrasio dvjema tetovažama, na kojima pišu imena njegove djece.

'Davidu je to jako fora, a Sofia se čak malo i plakala. Rekla je da to nije cool i da sam prestar, ali joj se kasnije svidjelo', kaže pjevač.

Zaigrao je i kviz 's kim bi radije'. Ispalo je da bi radije snimio duet s Rozgom nego Severinom, te da bi pjesme volio razmijeniti s Oliverom Dragojevićem. 'Kad bih morao podijeliti janjetinu s Ivanom Kindl i Ivankom Boljkovac ne bih se mogao odlučiti. Obje su gurmani. Threesome, u troje je uvijek zabavnije', izjavio je Houdek.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene