'Govor za pamćenje'

'Hvala svima koji su mi pružili zadovoljstvo i sr**a'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je primila nagradu, glumica Jacqueline Bisset održala je govor 'za pamćenje'.

Da se djele nagrade za govor, britanskoj glumici Jacqueline Bisset pripala bi ona za 'najbolniji' i to prilikom prihvaćanja nagrade Zlatni Globus na jučerašnjoj ceremoniji u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zlatni globus 'Američki varalice' dobitnici večeri - doživljaj nije pokvarila ni poplava!

Pomalo neugodan trenutak dogodio se nakon što je bilo objavljeno da je osvojila nagradu za najbolju sporednu glumicu u TV showu za BBC dramu 'Dancing on the Edge' čime je pobijedila suparnice u istoj kategoriji Janet McTeer (White Queen), Hayden Panettiere (Nashville), Monicu Potter (Parenthood) i Sofiu Vergaru (Modern Family).

'Američki varalice' dobitnici večeri - doživljaj nije pokvarila ni poplava!

Nakon što se pojavila na pozornici prvo je bila bez riječi nekoliko trenutaka što se onda činilo i dulje nego što je zapravo trajalo. 'Ja sam zapanjena', samo je izustila te ponovno počela pauzirati, a nije izostala ni psovka rekavši kako bi željela zahvaliti svima koji su joj pružili 'zadovoljstvo i sr**a'.

Na Twitteru su se prilično brzo pojavili razni komentari na njen račun. Komičarka i voditeljica Elle DeGeneres je tako objavila: 'Ja sam pomogla napisati govor Jacquline Bisset. Da li vam se svidio?'

Kate Walsh je napisala kako nije mogla odgledati njen 'govor' do kraja te je morala napustiti sobu: 'Volim Jacquline Bisset ali sam morala napustiti sobu', dok je Piers Morgan twittao kako je to bio 'najluđi govor u povijesti'.

No, nije ona bila jedina koja se zblamirala. Elisabeth Moss je također imala 'trenutak za pamćenje' nakon što je primila nagradu za najbolju glumicu za Top of the Lake. Sva šokirana izustila je 'O sranje'.

71. dodjela Zlatnih Globusa održala se u nedjelju u hotelu Beverly Hills u Los Angelesu, a domaćice večer bili su Tina Fey i Amy Poehler. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene