zanimljiva situacija

Kakav preokret - Adriana Lima i Marko Jarić ponovno zajedno?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je prije samo nekoliko dana objavljena vijest kako Adriana više nema nikakve veze s obitelji Jarić, čini se da je to bila samo varka.

Adriana Lima i Marko Jarić svoj su brak okončali prije godinu dana i tom su prigodom dali i službenu izjavu: ''Nakon dugog i pomnog razmišljanja, odlučili smo se rastati nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dvije prekrasne djevojčice koje ćemo nastaviti zajedno odgajati', pisalo je u priopćenju'.

Pogledaj i ovo Nina Badrić (Foto: Instagram) Napokon sretna Nina Badrić prvi put progovorila o novoj ljubavi: "Brak mi se nikako ne može dogoditi slučajno"

Anđelica odlučila - prekinula sve veze s članovima obitelji srpskog košarkaša

Svatko je krenuo na svoju stranu i viđao se s drugim ljudima. Nedavno je čak objavljeno kako je Adriana prekinula sve odnose sa obitelji Jarić, ali sada stvari postaju opet vrlo zanimljive. Izvori bliski paru tvrde kako postoji velika vjerojatnost da se Adriana i Marko pomire i pruže još jednu šansu ljubavi.

Ona ni ne zna što je napravila, ali javnost je bijesna zbog njenog videa

Lima je Marka opet počela pratiti na Instagramu, a on je na Twitteru objavio Adrianinu sliku s malom Valentinom. Dobro upućeni govore kako se par nedavno ponovno sreo i kako su razgovarali o svom odnosu. Zaključili su da emocije i dalje postoje i da se strast nije ugasila.

Živi bili pa vidjeli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene