Iznenađenje!

Otvorila vrata teretane, a kad tamo...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ona svoj ovogodišnji rođendan zasigurno neće zaboraviti...

Indiri Levak ovaj će rođendan ostati u posebnom sjećanju. Naime, ekipa In Magazina predvođena Daliborom Petkom, uz pomoć njenih prijatelja priredila joj je tulum za sjećanje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Društvo se sakrilo u njenu teretanu, a kad je Indira došla na vrata nastao je šok. Letjele su konfete, pucali su baloni i svirali su njeni omiljeni tamburaši 'Sinovi ravnice'. 'Baš sam ove godine mislila imati intimnije slavlje, ali ovo je savršeno', rekla je pjevačica Colonije, kojoj su u čestitare došli i članovi banda Tomislav Jelić i Boris Đurđević sa suprugom Valerijom.

VIDEO Indira želi bebu: 'Daj bože da se dogodi što prije!'

Suprug Miroslav izradio joj sprave za vježbanje po njenom guštu te poklonio veliku tortu u obliku srca. 'Vjerojatno bi joj cipele i torbica bili draži, ali više ih nemamo gdje staviti', našalio se Miroslav. Rezao se kulen, pila se rakijica, a slavljenica je puhala i svjećice na torti. 'Ovo je moj najljepši rođendan, hvala svima', rekla je slavljenica. Kako je Indira proslavila rođendan pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene