Tko je skroman, a tko iritantno zahtjevan?

IZNENADIT ĆETE SE Otkrivamo tko je najveća diva na estradi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Strane zvijezde često imaju bizarne želje, a za vas smo saznali kako domaći estradnjaci stoje na tom polju.

Znate za famozne liste zahtjeva? Radi se o zahtjevima koje glazbenici pred svoj koncert podastru organizatorima. Svi uvjeti moraju biti zadovoljeni. Strane zvijezde često imaju bizarne želje, a za vas smo saznali kakve želje imaju neke domaće, ali i strane zvijezde.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 "Fotografije koje će obići regiju!" Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Rozga: U ime Oca i Sina...

Jelena Rozga slovi za skromniju zvijezdu. Traži tek bocu vode na pozornici kako bi tijekom nastupa mogla ovlažiti grlo. Čak rijetko spava u hotelima, već se odmah nakon gaže sa svojim menadžerom voli vraćati svom domu. Jedini ritual koji ne propušta jest taj da se prije izlaska na binu prekriži 'U ime Oca i Sina i Duha Svetog'.

Zdravko Čolić: 'Teško je izbjeći susrete i sakriti se od ljudi'

Tuširanje i spa centar

Zdravko Čolić slovi za jako skromnu zvijezdu, no jednom stvari često naljuti novinare. Prije koncerta Čolić ne želi davati izjave, a u nedavno intervjuu otkrio nam je da je tome tako jer uvijek želi proživjeti koncert, pa tek onda pričati o njemu. Okupljene novinare koji na izjave čekaju nekoliko sati, to često iritira. Čolić nakon koncerta želi pojesti nešto te se istuširati, a tek potom spreman je za komunikaciju. Njegov šarm svaki put otopi srca okupljenih novinara. Šarmeru se oprašta sve!

Njegova kolegica Lepa Brena zahtjeva da u hotelu u koji je smještena ima spa centar i teretanu. Osim toga, nema nikakvih spektakularnih zahtjeva.

OVO su najveća balkanska vjenčanja! Koga to Severina nije uspjela nadmašiti?!

Daleko od groblja

Talijanska diva Anna Oxa, doznajemo, ne želi biti blizu groblja, već groblje mora biti najmanje kilometar udaljeno od dvorane u kojoj nastupa.

Veliki Andrea Bocelli traži u prostoriji pred nastup ovlaživač zraka, prostorija mora biti uređena kao dnevni boravak te obavezno imati klavir.

Bježanje od novinara

Dalmatinska diva Doris Dragović mora obavezno biti toplo u prostorijama u kojima boravi te na koncerte uvijek vodi svoju frizerku i vizažisticu. Njena splitska kolegica, Severina, često traži mogućnost izbjegavanja kontakta s novinarima. Osim toga, nije poznata po velikoj zahtjevnosti.

Na koncert Doris Dragović stižu obožavatelji iz cijelog svijeta

Masaža i krvavi biftek

Robbie Williams nastupio je nedavno u Hrvatskoj, a imao je nekoliko očekivanih zahtjeva. Među njima su luksuzan smještaj za njega i ekipu, masaža i krvavi biftek pred nastup, svježe voće i dosta vode tijekom koncerta te bez paparazza kada odluči napustiti hotel.

Kada je Beyonce nastupila u Zagrebu, organizatori suu nam otkrili da je tražila potpuno bijelu garderobu i backstage. Bijele ruže, tepihe, te puno ocijeđenih sokova i prirodne vode. Na meniju su joj bile jadranske delicije, poput morske ribe i rižota te ostalih domaćih specijaliteta. Iznenađujuće, no Beyonce ne spada u jako razmažene zvijezde te je relativno jednostavno ugoditi njenim zahtjevima.

Žele i zvijezde s neba: Razmažene dive suludih zahtjeva

Ona misli da je najveća

Ne biste vjerovali, no postoji zvijezda zahtjevnija od brojnih svjetskih faca. Jelenu Karleušu prati glas da je jako zahtjevna. Zahtjeva posebnu garderobu, prozore veselih boja te je zabranjen fizički kontakt s njom. Nema grljenja, ljubljenja, a prolaz do bine mora biti potpuno čist. Zahtjeva i privatni avion kao prijevoz te limuzinu sa osobnim vozačem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene