'Lud, zbunjen, normalan'

Izet u panici: Boji se da ga žele ubiti kako bi mu uzeli stan

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ajna i Faruk pokušavaju dobiti bebu, a nizom slučajnih događaja Izet će ih omesti u tome...

Velika glumačka imena, poput Miodraga Krivokapića, Gorana Navojca, Marije Omaljev, Minke Muftić, Nives Ivanković, Tanje Šojić, Emira Hadžihafizbegovića i drugih, na male ekrane nam donose nikad smješniju i zabavniju sezonu serije 'Lud zbunjen normalan', koja je samo u veljači privukla više od pola milijuna gledatelja po epizodi, što je čini drugom najgledanijom serijom u Hrvatskoj, odmah nakon Sile. Stoga vam danas donosimo sadržaj za četvrtak i petak!

>> Nova sezona: 'Lud, zbunjen, normalan' - evo što vas čeka!

6.sezona, 4. epizoda, četvrtak 21. ožujka

Pogledaj i ovo Miraj Grbić "Tako su medeni!" Sinčić legendarnog Čombe rastopio je njegove obožavatelje na novoj fotografiji, svi komentiraju i jedan preslatki detalj!

Izet ima temperaturu. Paranoično zaključuje da su ga Faruk i Ajna namjerno zarazili virusom gripe, jer gripa u njegovim godinama može biti fatalna. Žele ga ubiti, uvjeren je, jer bi im tada ostao njegov stan. Ajna i Faruk, međutim, pokušavaju dobiti bebu, a nizom slučajnih događaja Izet će ih omesti u tome...

6.sezona, 5.epizoda, petak 22. ožujka

U Sarajevo dolazi čuveni zagrebački liječnik za umjetnu oplodnju. Ajna i Faruk, u nadi da će konačno dobiti dijete, zakazuju termin kod njega. Njihova želja da dobiju dijete se nikako ne uklapa u Izetove dugoročne planove. On će napraviti sve da sabotira njihov plan. Sreća se konačno nasmješila i Čombetu. Dobio je posao na kojem može bez velikog truda zaraditi dobre novce. Naravno, u tom njegovom novom biznisu ima mjesta i za Refku...


Najnovije epizode popularne humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan' od ovog tjedna po prvi puta se emitiraju u Hrvatskoj. Novi nastavci donose nam zgode i nezgode obitelji Fazlinović.

Velika glumačka imena u 6. sezoni

Situacija u kući Fazlinovića je izmijenjena. Faruk i Ajna žive zajedno, a stalno prisustvo ženske osobe u kuću u kojoj vladaju okorjele muške navike stvara niz novih komičnih situacija. Prilike dodatno komplicira dolazak Anjinog oca, kapetana ratne mornarice bivše JNA, koji se, igrom slučaja, također useljava u stan Fazlinović.

NE PROPUSTITE VEČERAŠNJU EPIZODU KOJA SE NA NOVOJ TV EMITIRA U 20.10 SATI!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene