Izbor za Miss

'Lana je pomalo hendikepirana jer su joj dali da nosi tu haljinu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'S nestrpljenjem smo gledali show, a kada se Lana pojavila nastale su ovacije koje su se ubrzo stišale i pretvorile u uzdahe razočarenja', otkrivaju iz hrvatske direkcije za izbor za Miss svijeta.

U kongresnom centru Nusa Dua Bali održan je spektakularan Top Model show, revija na kojoj su natjecateljice za titulu Miss Svijeta nosile kreacije 48 indonezijskih dizajnera. Zadani koncept je bio Bizant te njegov utjecaj na svjetsku kulturu i umjetnost, a dizajneri su temu obradili na 130-ak načina jer toliko glamuroznih haljina je prodefiliralo pred gotovo 5.000 gledatelja u dvorani.

>> Miss Hrvatske Lana Gržetić za Dnevnik.hr: 'Ove godine će žiri biti na 132 muke'

Pogledaj i ovo Lucija Begić - 1 Slijedi veliko svjetsko natjecanje Naša predstavnica poletjela je u New Delhi na 71. Izbor za Miss Svijeta, ispratio ju je i indijski ambasador!

Ocjenjivački sud predvođen legendarnom Juliom Morley odabrao je deset najboljih, a pobjednica će biti proglašena 28. rujna na velikoj završnici izbora i direktno uvrštena u 15 finalistica koje se bore za prestižnu krunu Miss Svijeta.

U malom, ali iznimno aktivnom i marljivom stožeru Direkcije izbora za Miss Hrvatske direktan prijenos revije gledao se na računalu. Bilo je lagane nervoze i grickanja noktiju dok se na pozornici nije konačno pojavila Miss Hrvatske Lana Gržetić koja je nosila haljinu XN Couture by Anna Budiman.

'S nestrpljenjem smo gledali show, a kada se Lana pojavila nastale su ovacije koje su se ubrzo stišale i pretvorile u uzdahe razočarenja. Lana je izgledala prekrasno, naprosto je plijenila svojim osmjehom i držanjem ali haljina koju je nosila sakrila je njenu fantastičnu figuru. Uz dužno poštovanje dizajnerici i njenoj zanimljivoj kreaciji, nikako se nismo mogli oteti dojmu kako je naša predstavnica pomalo hendikepirana time što je izabrana da nosi tu haljinu. Naravno, istog trena smo se sjetili kako je Lana bila doista prekrasna u nacionalnoj haljini Vesne Milković koju su neki modni kritičari, pa čak i kolege dizajneri žestoko kritizirali. Kaže se - o ukusima se ne raspravlja! A o čemu ćemo onda raspravljati?',  pita se direktorica Direkcije izbora za Miss Hrvatske Maja Kuljiš.

Na Baliju se nastavljaju pripreme za finalnu večer za koju se već sada predpostavlja da će biti najgledanija do sada u dugoj povijesti ovog najstarijeg i najprestižnijeg izbora ljepote i to, ponajprije, zbog rekordnog broja zemalja koje su poslale svoje predstavnice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene