Zasjenila misice

DO PUPKA Dekolte Vlatke Pokos kakav još niste vidjeli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz mnogobrojne natjecateljice koje su izgledale savšeno, svi su gledali u Vlatku Pokos.

Sinoć se u predivnom Poreču održao finalni izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske. Novookrunjena Miss turizma koja će Hrvatsku predstavljati koncem godine u Hong Kongu mlada je Lara Vukušić, a Mister turizma Jakov Vranković, oboje iz Splita, koji će boje Hrvatske braniti sljedeće godine u Panami.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 1 I danas očarava ljepotom Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

Voditelji večeri bio je izvrstan tandem Vlatka Pokos i Boris Kosmač koji je ujedno i vlasnik licence za Hrvatsku, a publiku su oduševili nastupi grupe Karma, Gordana Gregurovića, Ane Rucner, Jacquesa Houdeka te Alke Vuice koja je najavila i svoj novi album naziva Croatian Summer.

Ipak, više od ijedne natjecateljice, pažnju je plijenila Vlatka Pokos koja je do sada imala još nezapamćen dekolte. Njezina haljina, odnosno poprsje, upalo je uči baš svima.

Pogledajte i kako je Žanamari virila u Nedin dekolte.

Finalisti izbora nosili su najnovije kolekcije različitih modnih kuća. Izbor Miss i Mistera turizma Hrvatske izbor je koji uz modu promovira i hrvatski turizam u zemlji i svijetu. Pobjednici izbora, osim što će predstavljati Hrvatsku u svijetu, postaju zaštitna lica za brojne brandove. 'Presretan sam odabirom pobjednika. Nadam se odličnom rezultatu na svjetskim izborima u Honk Kongu i Panami', rekao je Boris Kosmač nakon proglašenja pobjednika. 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene